Hatayspor 1-2 Fenerbahçe | Süper Lig 2021-22 Sezonu - 7. Hafta Maçı

Maçı Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Biz bu filmi hatırlıyoruz. Tolga Ciğerci Ersun Yanal ( ama eldeki yetersizdi)
Vitor Pereira Muhammed.
Mesut'u sürekli kesmeye çalışması sorun. Muhammed iyi bir oyun ortaya koyar umarım, yoksa o daha da sorun.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Kaleci antrenörü değişince Altay ciddi anlamda formu düşmeye başladı, çok hata yapıyor.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Kim'in balıklama atlayıp elle çıkardığı pozisyondan sonra penaltı verilmemesine hâlâ gülüyorum.

Oyuncu yerdeyken destek eline top geliyor, penaltı değil. Kuralları öğrenin, güleceğinize. :D

Mis gibi bir ilk yarı.

• İlginç
Reactions: HeisenBerg
Kim Min-Jae'nin pozisyonuna yönelik TFF'nin kuralı:
"Eğer el/kol vücuda yakınsa ve vücudu doğal olmayan bir şekilde büyütmüyor ise • bir oyuncu düştüğünde ve el/kol düşerken vücudu desteklemek için vücut ile zemin arasına girdiğinde, vücudun yatay ya da dikey olarak genişletilmemesi koşuluyla..."

Yani TFF'nin kuralına göre pozisyon penaltı değil.

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Kim Min-Jae'nin pozisyonuna yönelik TFF'nin kuralı:
"Eğer el/kol vücuda yakınsa ve vücudu doğal olmayan bir şekilde büyütmüyor ise • bir oyuncu düştüğünde ve el/kol düşerken vücudu desteklemek için vücut ile zemin arasına girdiğinde, vücudun yatay ya da dikey olarak genişletilmemesi koşuluyla..."

Yani TFF'nin kuralına göre pozisyon penaltı değil.
Abi adam yere düşmüyor ki kendi atlıyor orada topa vuramıyor eline geliyor. Bence tartışmalı.
------

Ben beinsport montajlayıp gösteriyor olabilir
Ya ne montajı videoda görüyorum. :A

Kendisi atlıyor be ne yerdesi :A
Evet kendi atlıyor adam vuramıyor eline geliyor. Üstelik tam yerde de değil müdahale olurken. Tamam bu kural nedeniyle belki verilmemiş olabilir ama kesinlikle tartışmalı bir pozisyon bu. Biz geçen sene Sivas maçında izdüşümü dediğimizde kimsenin umurunda olmuyor daha dalga geçiyordu millet :D

• Beğendim
Reactions: Maskeli Fedai