Mesut'u sürekli kesmeye çalışması sorun. Muhammed iyi bir oyun ortaya koyar umarım, yoksa o daha da sorun.Biz bu filmi hatırlıyoruz. Tolga Ciğerci Ersun Yanal ( ama eldeki yetersizdi)
Vitor Pereira Muhammed.
Mesut'u sürekli kesmeye çalışması sorun. Muhammed iyi bir oyun ortaya koyar umarım, yoksa o daha da sorun.Biz bu filmi hatırlıyoruz. Tolga Ciğerci Ersun Yanal ( ama eldeki yetersizdi)
Vitor Pereira Muhammed.
Rvp ile yaşanılanlardan ders almış olması gerekirdi.Mesut'u sürekli kesmeye çalışması sorun. Muhammed iyi bir oyun ortaya koyar umarım, yoksa o daha da sorun.
Şenol Güneş’in suçu @ArafKaleci antrenörü değişince Altay ciddi anlamda formu düşmeye başladı, çok hata yapıyor.
Önceki antrenör kimdi?Kaleci antrenörü değişince Altay ciddi anlamda formu düşmeye başladı, çok hata yapıyor.
Önceki kaleci antrenörü Michael Kraft'tı. Altay, yükselen performansını biraz da ona borçluydu.Önceki antrenör kimdi?
Şimdi kim oldu?Önceki kaleci antrenörü Michael Kraft'tı. Altay, yükselen performansını biraz da ona borçluydu.
Hiçbir fikrim yok, muhtemelen Vitor Pereira'nın yardımcılarından biri olmuştur. Yeni kaleci antrenörünün kim olduğu görünmüyor.Şimdi kim oldu?
Destek eli diyorlar ama adam düşmemiş ki kendi atlıyor oraya hatta tam yere düşmeden çarpıyor. Oyuncu normal yerdeyken gelse anlarım.Kim'in balıklama atlayıp elle çıkardığı pozisyondan sonra penaltı verilmemesine hâlâ gülüyorum.
Oyuncu yerdeyken destek eline top geliyor, penaltı değil. Kuralları öğrenin, güleceğinize.
Mis gibi bir ilk yarı.
Ben beinsport montajlayıp gösteriyor olabilir @Gerekli24Destek eli diyorlar ama adam düşmemiş ki kendi atlıyor oraya hatta tam yere düşmeden çarpıyor. Oyuncu normal yerdeyken gelse anlarım.
Abi adam yere düşmüyor ki kendi atlıyor orada topa vuramıyor eline geliyor. Bence tartışmalı.Kim Min-Jae'nin pozisyonuna yönelik TFF'nin kuralı:
"Eğer el/kol vücuda yakınsa ve vücudu doğal olmayan bir şekilde büyütmüyor ise • bir oyuncu düştüğünde ve el/kol düşerken vücudu desteklemek için vücut ile zemin arasına girdiğinde, vücudun yatay ya da dikey olarak genişletilmemesi koşuluyla..."
Yani TFF'nin kuralına göre pozisyon penaltı değil.
Ya ne montajı videoda görüyorum.Ben beinsport montajlayıp gösteriyor olabilir
Kendisi atlıyor be ne yerdesiOyuncu yerdeyken destek eline top geliyor, penaltı değil. Kuralları öğrenin, güleceğinize.
Mis gibi bir ilk yarı.
Evet kendi atlıyor adam vuramıyor eline geliyor. Üstelik tam yerde de değil müdahale olurken. Tamam bu kural nedeniyle belki verilmemiş olabilir ama kesinlikle tartışmalı bir pozisyon bu. Biz geçen sene Sivas maçında izdüşümü dediğimizde kimsenin umurunda olmuyor daha dalga geçiyordu milletKendisi atlıyor be ne yerdesi
Beinsport yapar hakemlerle ilgili algı yapıp hakemleri çığrından çıkarıcaklarAbi adam yere düşmüyor ki kendi atlıyor orada topa vuramıyor eline geliyor. Bence tartışmalı.
------
Ya ne montajı videoda görüyorum.