Sen gelir gelmez niye alınganlığa başlıyorsun ki şimdi? Benim mesajımdan o anlam mı çıkıyor?Onun dışında cevap alamam yani peki 😉 iyi forumlar
Sen gelir gelmez niye alınganlığa başlıyorsun ki şimdi? Benim mesajımdan o anlam mı çıkıyor?
Hoşgeldin demişsin Hoşbuldum dedim.
Sende sende.Hahaha ciddi ciddi rüyamda gördüm haa, foruma girmiştim sen bir durum atmıştın 1 ayı geçmiştir tabi baya eskiydi. Vay beee
Ooo süper haber, inşallah kardeşim. Sen hep en iyilerine layıksın.
Ben bir markayim hadsiz benimle kendini bir mi tutuyon resmen 2. Ban sebebi .ss
Hobi olarak Twitter'da da ilerlemeye çalışıyoruz, orayı da aktif tutuyoruz.Sende sende.
Vayy be demek ki bir ara düşünmüşsün ki beni rüyana girmiş.Sende Twitter'da baya popülersin.
Ben ona cevap veririm derken seninle hiçbir şekil konuşmayacağım anlamına gelmiyordu.Alıganlık yapmıyor hoşgeldin demişsin ona cevap veririm demişsin bugüne kadar muhabbete girebildikmi seninle hayır o yüzden dedim eskileri açmak istemiyorum ben
Tatlım zirveden sana el sallıyorum.Ben bir markayim hadsiz benimle kendini bir mi tutuyon resmen 2. Ban sebebi .ss
3 haftadir yoksun şekerimTatlım zirveden sana el sallıyorum.
Hoşbulduk.Ooo hoşgeldin @Harunnn60 yeniden görmek güzel, yokluğuna The Walking Dead bile dayanamayıp dağıldı.
Bakıyorum arada.Hobi olarak Twitter'da da ilerlemeye çalışıyoruz, orayı da aktif tutuyoruz.
Ben ona cevap veririm derken seninle hiçbir şekil konuşmayacağım anlamına gelmiyordu.Eğer seninle hiçbir şekilde konuşmasaydım mesajına cevap bile vermezdim.
O sürpriz kulis bilgim, özelden konuşuruz bir ara. Olan bitenleri falan, onu da sürpriz anlatırım.Bakıyorum arada.
UTC bitmeyecek dimi.2.sezonun da başlayan dizi final kararı aldı demişsin..
Kiz bence geri dön konuna mesaj yazan yok aşüfte sevgililerin Serhat ve kerem ; güddük Ayşe olarak her yerden çıkan melek teyze ve bonanza Aman bazinga admin yazdı sevenin yok yani artikinHoşbulduk.
Off sorma ya.Rick gidiyor Maggie gidiyor.Reytingler düştükçe aklıma sen geliyorsun.2 reyting almaya başlamış artık.
Oyuncular bile bıktılar artık diziden bu sezon final sezon olacak şekilde tasarlasalardı her şey güzel olacaktı zirvede bitirirlerdi.Hoşbulduk.
Off sorma ya.Rick gidiyor Maggie gidiyor.Reytingler düştükçe aklıma sen geliyorsun.2 reyting almaya başlamış artık.
Konu açılalı daha bi saat olmamış bu neyin acelesiKiz bence geri dön konuna mesaj yazan yok aşüfte sevgililerin Serhat ve kerem ; güddük Ayşe olarak her yerden çıkan melek teyze ve bonanzaanan bazında admin yazdı sevenin yok yani artikin
AMC, 10 yıl daha devam etsin istiyormuş.Oyuncular bile bıktılar artık diziden bu sezon final sezon olacak şekilde tasarlasalardı her şey güzel olacaktı zirvede bitirirlerdi.
İyyy hemen harunu yatağa atican dimi ondan atıldın mesaja bence @cookies konuya gelmeliKonu açılalı daha bi saat olmamış bu neyin acelesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?