İyi diyelim iyi olsunYa
Nasılsın Özledim baya seni ve sizleri.
Hoşbuldum
Emre kafayı sıyırdı. Şu son 3 gündür şüphelenmiyor değildim zaten.
Temmuz'da bunalmıştım biraz sonra sınav filan derken biraz kafa dinlemek istedim. Sınavım da iyi geçti artık aranızdayım.İyi diyelim iyi olsun
Haberler sende nerelerdeydin bunca ay neler yaptın neden gittin hiç bişey bilmiyoruz
Yok hoşgeldin demişsin cevap veririm ona.Cevap vermeyeceğini düşündüğüm için keremi alıntıladım birde sana diyim hoşgeldin Harun
@xemrexxx benle uğraşır artık yeni oyuncağı ben olurumEmre kafayı sıyırdı. Şu son 3 gündür şüphelenmiyor değildim zaten.
Hoşt benim kafam pırıl pırıl en az 140 IQ lu.ssSenin kafan. Yada @destere 'nin. İkinizinkini ayırt etmede zorlanıyorum zaten. @Harunnn60 @Çiğdem-
Yok hoşgeldin demişsin cevap veririm ona.
Aynen bende hissettim. Rüyanda görmüşsn filan şok oldum anlatsana. 😕Hoş geldin aşkım aramıza, yokluğunu çok hissettik.
Eee nasıl geçti sınav, anlat bakalım.
Hahaha ciddi ciddi rüyamda gördüm haa, foruma girmiştim sen bir durum atmıştın 1 ayı geçmiştir tabi baya eskiydi. Vay beeeAynen bende hissettim. Rüyanda görmüşsn filan şok oldum anlatsana. 😕
Sınavım çok iyi geçti gerçekten. İyi bir puan alacağım Allah'ın izniyle. Bu ay sonu belli olacak.