Harunnn60 Geri Döndü!

539f451268f73200a8617b96.jpg
Hakaretten ban ye de gör gününü @Harunnn60 inla hasret gideremeden:A @Çiğdem- @Yiğitt göreve :A

Sen gelir gelmez niye alınganlığa başlıyorsun ki şimdi? Benim mesajımdan o anlam mı çıkıyor?
Hoşgeldin demişsin Hoşbuldum dedim.

:DAlıganlık yapmıyor hoşgeldin demişsin ona cevap veririm demişsin bugüne kadar muhabbete girebildikmi seninle hayır o yüzden dedim eskileri açmak istemiyorum ben

Hahaha ciddi ciddi rüyamda gördüm haa, foruma girmiştim sen bir durum atmıştın 1 ayı geçmiştir tabi baya eskiydi. Vay beee :bhr:

Ooo süper haber, inşallah kardeşim. Sen hep en iyilerine layıksın. :bhr:
Sende sende. :Z

Vayy be demek ki bir ara düşünmüşsün ki beni rüyana girmiş. :D Sende Twitter'da baya popülersin. :D

:DAlıganlık yapmıyor hoşgeldin demişsin ona cevap veririm demişsin bugüne kadar muhabbete girebildikmi seninle hayır o yüzden dedim eskileri açmak istemiyorum ben
Ben ona cevap veririm derken seninle hiçbir şekil konuşmayacağım anlamına gelmiyordu. :) Eğer seninle hiçbir şekilde konuşmasaydım mesajına cevap bile vermezdim. :D

Ben ona cevap veririm derken seninle hiçbir şekil konuşmayacağım anlamına gelmiyordu. :) Eğer seninle hiçbir şekilde konuşmasaydım mesajına cevap bile vermezdim. :D

:DPeki o zaman ben artık kimseyle sorun istemiyorum harun o yüzden dedim ben umarım sınavın iyi geçmiştir

Hoşbulduk. :Z

Off sorma ya. :D Rick gidiyor Maggie gidiyor. :( Reytingler düştükçe aklıma sen geliyorsun. :F 2 reyting almaya başlamış artık. :F
Kiz bence geri dön konuna mesaj yazan yok aşüfte sevgililerin Serhat ve kerem ; güddük Ayşe olarak her yerden çıkan melek teyze ve bonanza Aman bazinga admin yazdı sevenin yok yani artikin :A

Kiz bence geri dön konuna mesaj yazan yok aşüfte sevgililerin Serhat ve kerem ; güddük Ayşe olarak her yerden çıkan melek teyze ve bonanzaanan bazında admin yazdı sevenin yok yani artikin :A
Konu açılalı daha bi saat olmamış bu neyin acelesi :A

Oyuncular bile bıktılar artık diziden bu sezon final sezon olacak şekilde tasarlasalardı her şey güzel olacaktı zirvede bitirirlerdi. :D
AMC, 10 yıl daha devam etsin istiyormuş. :A Sen zamanında tadında bırakın diyordun ah ah haklı çıktın. :(

Rick ve Maggie bıkmış zaten oynamaktan. :D