2 Olmadan gelecek @destere hasret giderirsinizdestere malatyalıydı o düşünsün ben urfanın yakınına hiç gitmiyorum
2 Olmadan gelecek @destere hasret giderirsinizdestere malatyalıydı o düşünsün ben urfanın yakınına hiç gitmiyorum
bnm pek bir sorunum yok sen düşün
Sende seviyorsun ama çaktırmıyorsun biliyorumbnm pek bir sorunum yok sen düşün
destere malatyalıydı o düşünsün ben urfanın yakınına hiç gitmiyorum
resimdekinide kuma olarak alayım, hogatham itiraz etmez buna bence
Sen ordaki ülkücü faşistlere yakalanma da.alamancı @kerem i heill hitler diye çığıran alaman dazlaklarının şefkatli kollarına teslim ettimo yüzden içim rahat artık gagayla top gibi oynayabiliriz
resimdekinide kuma olarak alayım, hogatham itiraz etmez buna bence
Evet Gündüz 2 olmadan gelmiş dediğimiz gibi
Gözleyenin gözü çıksın .ssEvet Gündüz 2 olmadan gelmiş dediğimiz gibi
Ama 2 günde bir takılmaya başladı yarın öbürgün yine kaybolmasın sürekli gözleyin destereyi Harun , Emre
ben gitsem zaten onlardan biri olurum bendede bir faşoluk var zaten sen kendi derdine yan alaman kazmasıSen ordaki ülkücü faşistlere yakalanma da.Heil hitler demen bile en 5 yıl ceza yemen için yeterli sebep.
yok bu sefer kendimi sağlam kazığa bağladım bir yere kaybolmamEvet Gündüz 2 olmadan gelmiş dediğimiz gibi
Ama 2 günde bir takılmaya başladı yarın öbürgün yine kaybolmasın sürekli gözleyin destereyi Harun , Emre
Sen her 2 gün kayboluşunda @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx @kerem hemen toprak atmaya çalısıyorlar üstüneyok bu sefer kendimi sağlam kazığa bağladım bir yere kaybolmam
Yokluğunu fark bile etmiyorum umrumda değilSen her 2 gün kayboluşunda @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx @kerem hemen toprak atmaya çalısıyorlar üstüne
@Harunnn60 mezarına bile işiyor @destere ninSen her 2 gün kayboluşunda @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx @kerem hemen toprak atmaya çalısıyorlar üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?