Tam senlik yaşam tarzı aslında. Buraya gelmek için can atarsın.üç yıldır adama merkel bakıyor daha başka kim baksınki? resmen almanların sırtında parazit gibi yaşıyor senin dombili @kerem
Tam senlik yaşam tarzı aslında. Buraya gelmek için can atarsın.üç yıldır adama merkel bakıyor daha başka kim baksınki? resmen almanların sırtında parazit gibi yaşıyor senin dombili @kerem
Kız tepemi attırma evini başına yıkarım ha
Aaa zaten @Maskeli Fedai @MasacRE- i kovduk seni aldık dizi tayfamızaYa hayır beraber izleyeceğiz.
niye açıklama gereği duydunki şimdi? zaten @Harunnn60 la aranızda münasebetsiz ilişki var diyen olmadıki ? yoksa @Çiğdem- sizi suç üstümü yakaladı? bir ara @Forumdash la @eskici yi de suç üstü yakalamıştı hogatham
Biz kimseye suçüstü yakalanmayız, biz sadece senle @Çiğdem- gibilerini suç üstü yakalarız. Sizin gibi amatör değiliz yani.@Harunnn60 la ne fantazi yaşıyorsa artık anlata anlata bitiremiyor alaman karpuzu)
pompy ile destere arada yapıyorlar öyleAhahah yanlışlıkla olmştur
Çok tuhaf geldi bana. Fokun içine 3 harfli kaçtı sandım.
Bulduğunuz dizilerin hepsi birbirinden kötü, cadı sabrina, ergen dizisi elite falan. Bunları izleyemem ben kaliteme yakışmazŞimdi oradan yazdım
Ben Derevile artık başlamak istedim yoksa siz başlamıcaksınız@Harunnn60
Sizi bekliyorum siz baslayınca devam edecem Harunuda cadı dizisi için bekleyelim o iki diziyi üçümüz götürelimKütük kardeşlerden biraz nefes alalım@MasacRE- @Maskeli Fedai
Bizim artık @Harunnn60 var siz kendi derdinize yanın ayollBulduğunuz dizilerin hepsi birbirinden kötü, cadı sabrina, ergen dizisi elite falan. Bunları izleyemem ben kaliteme yakışmazİyi bir dizi bulduğumuzda yine beraber izleriz
Tam kendinize göre bir zevksiz bulmuşsunuz aferin
Biz kendi isteğimizle istifa ettikBulduğunuz dizilerin hepsi birbirinden kötü, cadı sabrina, ergen dizisi elite falan. Bunları izleyemem ben kaliteme yakışmazİyi bir dizi bulduğumuzda yine beraber izleriz
Biz kendi isteğimizle istifa ettik
Seni kıskanıyorlar @Harunnn60Tam kendinize göre bir zevksiz bulmuşsunuz aferin
İçtiğin sızdığın günleri unuttun sanırımTam kendinize göre bir zevksiz bulmuşsunuz aferin
Çekemiyorlar hayatım bunu sende iyi biliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?