Harunnn60 Geri Döndü!

üç yıldır adama merkel bakıyor daha başka kim baksınki? resmen almanların sırtında parazit gibi yaşıyor senin dombili @kerem :)
Tam senlik yaşam tarzı aslında. Buraya gelmek için can atarsın. :A Keşke dediğin olsaydı, bende onun için geldim ama öyle olmuyormuş işte. :A

niye açıklama gereği duydunki şimdi? zaten @Harunnn60 la aranızda münasebetsiz ilişki var diyen olmadıki ? yoksa @Çiğdem- sizi suç üstümü yakaladı? bir ara @Forumdash la @eskici yi de suç üstü yakalamıştı hogatham :)
@Harunnn60 la ne fantazi yaşıyorsa artık anlata anlata bitiremiyor alaman karpuzu :))
Biz kimseye suçüstü yakalanmayız, biz sadece senle @Çiğdem- gibilerini suç üstü yakalarız. Sizin gibi amatör değiliz yani. :A @Harunnn60

anladık seni bıraktık zaten bundan sonra kafana göre takıl:) diğer sıvadaşım @MEnes ide zaten çoktan terketmiştik, bana sıvadaşlardan hayır yok.. ben hogatham @Çiğdem- le başbaşa kalmaktan mutluyum :)

Şimdi oradan yazdım :A :A :A

Ben Derevile artık başlamak istedim yoksa siz başlamıcaksınız :A :A :A @Harunnn60

Sizi bekliyorum siz baslayınca devam edecem Harunuda cadı dizisi için bekleyelim o iki diziyi üçümüz götürelim :Z:Z:Z Kütük kardeşlerden biraz nefes alalım :A :A :A @MasacRE- @Maskeli Fedai
Bulduğunuz dizilerin hepsi birbirinden kötü, cadı sabrina, ergen dizisi elite falan. Bunları izleyemem ben kaliteme yakışmaz :A İyi bir dizi bulduğumuzda yine beraber izleriz :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd