Harunnn60 Geri Döndü!

Kütük kardeşim ne dediyse doğrudur
Her çöp diziyi izletemezsiniz bana
kafanda kütük kırılsın maskeli karpuzu
la elite tam senlik diyoruz niye başlamıyorsun? bak bir daha sana dizi falan tavsiye etmeyiz öyle şey gibi kalırsın ortada

bundan sonra böyle günde bir kez anca fırsat buluyorum foruma girmek için
beni yakaladın yakaladın, yakalamadın artık oklavayı @Harunnn60 un kafasında patlatırsın ;:😉

biz hogatham @Çiğdem- le bir ömür boyu bişeyler karıştıracağız kime ne? hele gaga sanane? sen git @kerem inle oynaş
Hhaha hedef şaşırttım ayoll şimdi @Harunnn60 @xemrexxx daha gelmezsin diye zıbarmışlardır böylece buluşmuş olduk

bu yarın lafını dün yazmışsın hogatha bugün başladınızmı başlayacakmısınız ben daha sabrinadan bir bölüm anca izleyebildim bugün

sabrinayı @Harunnn60 la @pompy için özellikle seçtim bu diziyi kaçırmamaları lazım
Deredevilin ilk bölümünü izledim yorum yapacam Defenders dizisinden devam edilmiş o diziyi bilmeyenler ne alaka 2.sezon finaliyle demişler şaşırmışlar

Cadı dizisinede 3 bölüm yorumladım bakarsın @Harunnn60 onuda izleyecekmiş bizi yalnız bırakmayacak yeni dizi arkadaşı bulduk ayoll

cadı dizisindeki yorumuna bakarım zaman bulabilirsem bende anca dördü izledim

daradevile başlayacağımızı bilmiyordum yarın size yetişmeye çalışırım artık

cadı dizisindeki yorumuna bakarım zaman bulabilirsem bende anca dördü izledim

daradevile başlayacağımızı bilmiyordum yarın size yetişmeye çalışırım artık
Şimdi oradan yazdım

Ben Derevile artık başlamak istedim yoksa siz başlamıcaksınız
@Harunnn60

Sizi bekliyorum siz baslayınca devam edecem Harunuda cadı dizisi için bekleyelim o iki diziyi üçümüz götürelim
Kütük kardeşlerden biraz nefes alalım
@MasacRE- @Maskeli Fedai