@serhatt ın adı çıkmış bir kez keşke adı çıkacağına bamyası kopsaydı, daha iyiydi
@serhatt ın adı çıkmış bir kez keşke adı çıkacağına bamyası kopsaydı, daha iyiydi
kafanda kütük kırılsın maskeli karpuzuKütük kardeşim ne dediyse doğrudurHer çöp diziyi izletemezsiniz bana
Neyse ümidini kaybetme sen iyisi dicem de hiç ümit yyok böyle kalican bunlar gibi evrim geciremicen yazık@Çiğdem- Ekli dosyayı görüntüle 62947
Sen beni kafana takma ben istediğimi elde ediyorum çok şükürSen kendine bak
yanlış tahminBugün yine 17:00-18:00 arası gelir gider
sözleşsek birbirimizden bu kadar ayrı kalmazdık bir türlü aynı ana denk gelemiyoruz hogathamlaSözlestiniz mi edepsiz işleriniz için@Harunnn60
üçünüde hogathama kuma yapacağım
bundan sonra böyle günde bir kez anca fırsat buluyorum foruma girmek içinbeni yakaladın yakaladın, yakalamadın artık oklavayı @Harunnn60 un kafasında patlatırsın ;:😉
yanlış tahmin
Hhaha hedef şaşırttım ayoll şimdi @Harunnn60 @xemrexxx daha gelmezsin diye zıbarmışlardır böylece buluşmuş olduk
@xemrexxx Foyalarını ortaya çıakrmıştı @kerem @Harunnn60 @serhatt bunları iş başındayken paparazi gibi gizli fotolarını çekmişti sanada atsın yarın gelinceniye açıklama gereği duydunki şimdi? zaten @Harunnn60 la aranızda münasebetsiz ilişki var diyen olmadıki ? yoksa @Çiğdem- sizi suç üstümü yakaladı? bir ara @Forumdash la @eskici yi de suç üstü yakalamıştı hogatham
bu yarın lafını dün yazmışsın hogatha bugün başladınızmı başlayacakmısınız ben daha sabrinadan bir bölüm anca izleyebildim bugün
Deredevilin ilk bölümünü izledim yorum yapacam Defenders dizisinden devam edilmiş o diziyi bilmeyenler ne alaka 2.sezon finaliyle demişler şaşırmışlar
@Maskeli Fedai yi @MasacRE- yoldan çıkardı ayoll 😕😕😕kafanda kütük kırılsın maskeli karpuzula elite tam senlik diyoruz niye başlamıyorsun? bak bir daha sana dizi falan tavsiye etmeyiz öyle şey gibi kalırsın ortada
harikasın hogatha , hemen halvet odasına geçelimHhaha hedef şaşırttım ayoll şimdi @Harunnn60 @xemrexxx daha gelmezsin diye zıbarmışlardır böylece buluşmuş olduk
aman istemez tosbağa @xemrexxx o berbat fotoları kendine saklasın@xemrexxx Foyalarını ortaya çıakrmıştı @kerem @Harunnn60 @serhatt bunları iş başındayken paparazi gibi gizli fotolarını çekmişti sanada atsın yarın gelince
@Harunnn60 ın konusunda konuşacaz hem Harundan gizli iş yapıyoruz hemde oğlanın konusunda buluşuyoruz bizden bir halt olmaz ayollharikasın hogatha , hemen halvet odasına geçelimforumda öyle bir oda yokmuydu acaba)
Hahha nerden bildin pis olduğunu fotolarınında 😱😱😱aman istemez tosbağa @xemrexxx o berbat fotoları kendine saklasınben zaten inandım o üçlüden her halt beklenir birde pis forolarına bakmak istemiyorum
cadı dizisindeki yorumuna bakarım zaman bulabilirsem bende anca dördü izledimDeredevilin ilk bölümünü izledim yorum yapacam Defenders dizisinden devam edilmiş o diziyi bilmeyenler ne alaka 2.sezon finaliyle demişler şaşırmışlar
Cadı dizisinede 3 bölüm yorumladım bakarsın @Harunnn60 onuda izleyecekmiş bizi yalnız bırakmayacak yeni dizi arkadaşı bulduk ayoll
burda sadece dedikodu yapıyoruz az bişey ama çok çok özel bişey olursa gizli bir odaya geçeriz hogatha forumda odadan bol ne var@Harunnn60 ın konusunda konuşacaz hem Harundan gizli iş yapıyoruz hemde oğlanın konusunda buluşuyoruz bizden bir halt olmaz ayoll@serhatt @xemrexxx
onların ruhu pis ruhu pis olanın bünyeside pistir birde acaba üçlü ne halt yapıyorlarda iğrenç resmenHahha nerden bildin pis olduğunu fotolarınında 😱😱😱
Şimdi oradan yazdımcadı dizisindeki yorumuna bakarım zaman bulabilirsem bende anca dördü izledim
daradevile başlayacağımızı bilmiyordum yarın size yetişmeye çalışırım artık
@Harunnn60 Özelden benim oldum yere gelin demiş ordanda sana rahat yokburda sadece dedikodu yapıyoruz az bişey ama çok çok özel bişey olursa gizli bir odaya geçeriz hogatha forumda odadan bol ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?