bununla komşu olacağıma gidip mezarlığın ortasında ev satın alırım daha güvenli yerdir
bununla komşu olacağıma gidip mezarlığın ortasında ev satın alırım daha güvenli yerdir
zaten elinle izlemeyeceksin elinle anca olmayan bamyanı çekiştirip durursunElim gitmiyor başlamaya
sabrinayı @Harunnn60 la @pompy için özellikle seçtim bu diziyi kaçırmamaları lazımŞuan @destere ile yeni izleyeceğimiz toplu diziden Deredevil var onu izler sonrasına bakarız bir de sabrina cadı dizisi var onda da bize katılabilirsin
canın cehennemezaten elinle izlemeyeceksin elinle anca olmayan bamyanı çekiştirip durursun
gözlerinle izleyip olmayan aklınla yorum yapacaksınneyse vazgeçtim senden yabancı dizi izleyicisi olmaz boşa kürek çekiyoruz
bari bana orda yer var sana öteki dünyadada yatacak yer yokcanın cehenneme
benim yerim cennetbari bana orda yer var sana öteki dünyadada yatacak yer yok
bundan sonra böyle günde bir kez anca fırsat buluyorum foruma girmek içinGünde 1 kere gelmeye başladı yine ne haltlar karıştırıyorsa
hangi tarafta kendine iş buldun kesin hurilere katılıp kendine bir kaç nuri ayarlamak için cennete gitmek istiyorsundur burda nasılsan ordada değişmezsin bir kaç parlak nuriyle anca kendini soğutursunbenim yerim cennet
he he aynenhangi tarafta kendine iş buldun kesin hurilere katılıp kendine bir kaç nuri ayarlamak için cennete gitmek istiyorsundur burda nasılsan ordada değişmezsin bir kaç parlak nuriyle anca kendini soğutursun
iyi halt ettin alaman kazmasıPlan değiştirmek bizim işimiz.Sürpriz oldun istedim.
@destere 'yle seni bassın diye haber vermedim aslında.
bizim rahatımızı hiçbir alamancı @kerem , hiçbir gagagül @Harunnn60 hiçbir tosbağa @xemrexxx hiçbir kertenkele @serhatt bozamaz bozamadıda hogatha , onlar anca birbirlerine pandik atıp dururlar
imkansız bişey?Senden kaçıyordur
bir sen eksiktin gagayı ağırlamayan@Harunnn60 hoş geldin bu arada
erkekseniz tek tek gelin2075'e ışınladık, korktuğun şey başına geldi.Artık hedef sensin.
niye açıklama gereği duydunki şimdi? zaten @Harunnn60 la aranızda münasebetsiz ilişki var diyen olmadıki ? yoksa @Çiğdem- sizi suç üstümü yakaladı? bir ara @Forumdash la @eskici yi de suç üstü yakalamıştı hogathamNiye çatlayayım ki, bizimkisi basit bir kanka ilişki değil sonuçta.
@Harunnn60 la ne fantazi yaşıyorsa artık anlata anlata bitiremiyor alaman karpuzuBiz Harun'la öyle dizilerdeki basit karakterlerin iliskisine benzetirsek kendimize hakret etmis oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?