hogatham beni mis gibi kokumdan tanır etikete ihtiyacım yokÖnce boynuzladığın kızı etiketlemeyi becer de sonra sınıfın uslu çocuğu gibi öğretmenine şikayet edersin.
hogatham beni mis gibi kokumdan tanır etikete ihtiyacım yokÖnce boynuzladığın kızı etiketlemeyi becer de sonra sınıfın uslu çocuğu gibi öğretmenine şikayet edersin.
Evet kokarca gibi koktuğundan farkedilmemen mümkün değil gerçektenhogatham beni mis gibi kokumdan tanır etikete ihtiyacım yokbirazdan gelip kafana oklavayı yapıştırdığında bakalım yıldızları sayarkende bu kadar mutlu olabilecekmisin alamancı
konuştukça suçun artıyor battıkça batıyorsun ban süren en az bir ay olmalı aşağısını kabul etmem @Çiğdem- şimdiden söyleyeyimEvet kokarca gibi koktuğundan farkedilmemen mümkün değil gerçektenYıldızlar falan çok çizgi film izliyorsun herhalde, bu da tam senin aşırı zekalılığının seviyesi olsa gerek
Hahaha Aaa ben demiştim @kerem bak @destere ne güzel kutlamış çok sever @Harunnn60 u diye övgüler dizmiş sen bile faydalanmaşsın hattakonuştukça suçun artıyor battıkça batıyorsun ban süren en az bir ay olmalı aşağısını kabul etmem @Çiğdem- şimdiden söyleyeyim
zaten ne demişler arkadaşını söyle ben senin kim olduğunu söyleyeyim demişler? lady gaga gibi pis bir insana kutlama mesajı konusu açan en az onun kadar pis ve hain biridirallah sizi kötülüğünüzde kavursun dibiniz çamurdan kurtulmasın bamyanız düşsün öyle kelaynaklar gibi kalın ortada
Dikkat, bu forumda normal bir insan kayıp aranıyor.Hahaha Aaa ben demiştim @kerem bak @destere ne güzel kutlamış çok sever @Harunnn60 u diye övgüler dizmiş sen bile faydalanmaşsın hatta
@Harunnn60 Nerede ayoll @destere kutlamadı diye karalarmı bağladıDikkat, bu forumda normal bir insan kayıp aranıyor.
Yolda, eve geliyor şimdi birazdan görür@Harunnn60 Nerede ayoll @destere kutlamadı diye karalarmı bağladıYarın gelsin de sürpriz olur onada
Aaa kaç kere geceleri dolanma dedim dısarıda sonra hasta oluyorYolda, eve geliyor şimdi birazdan görür
Senin desteren gibi narin değil o.Aaa kaç kere geceleri dolanma dedim dısarıda sonra hasta oluyor
destere mağaralarda yatıp kalkıyor ayollSenin desteren gibi narin değil o.
Geldi eve merak etme
Aklıma gelmiyorOoo çok teşekkür ederim eskiciBirde espri patlat bir tane
Bu aralar arayı fazla açtıkYine özelden üst akıl planları yapmak gerek.
Teşekkürler.
Bu ne böyle soğuk mesajlar.
Lüks otellerde olgaların peşinde olduğunu kendin bule kabullenemiyorsundestere mağaralarda yatıp kalkıyor ayollKonuyu bir anda savas konusuna çevvirmişsiniz haha
Aaa sen nerelerdesin kel amcacığım görünmüyorsun kaç gecedir sokaktamı yatıyorsunAklıma gelmiyor
Üfff işlerim var
destere gibi ne işiymiş o öyleÜfff işlerim var
Hemen olayı başka yerlere çekme özlüyorum tabi ama işler de önemlidestere gibi ne işiymiş o öyleözledik seni ayoll aa sen özlemiyorsan o başka
Geceleride sokakta yatıyorsun sanırım artık fotondakı kişiye iyice uyum sağladınHemen olayı başka yerlere çekme özlüyorum tabi ama işler de önemli
Her geldiğimde karşıma bu adamı çıkartıyorsun gelmesem mi acabaGeceleride sokakta yatıyorsun sanırım artık fotondakı kişiye iyice uyum sağladın
Aaa kendinden kaçamazsın yoksa görmemek için aynaya bakmıyormusun hiçHer geldiğimde karşıma bu adamı çıkartıyorsun gelmesem mi acaba
Bakıyorum da bu adama benzer bir yanımı görmüyorumAaa kendinden kaçamazsın yoksa görmemek için aynaya bakmıyormusun hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?