Harunnn60 45.000'ler Kulübünde!

Önce boynuzladığın kızı etiketlemeyi becer de sonra sınıfın uslu çocuğu gibi öğretmenine şikayet edersin.
hogatham beni mis gibi kokumdan tanır etikete ihtiyacım yok
birazdan gelip kafana oklavayı yapıştırdığında bakalım yıldızları sayarkende bu kadar mutlu olabilecekmisin alamancı

hogatham beni mis gibi kokumdan tanır etikete ihtiyacım yok
birazdan gelip kafana oklavayı yapıştırdığında bakalım yıldızları sayarkende bu kadar mutlu olabilecekmisin alamancı
Evet kokarca gibi koktuğundan farkedilmemen mümkün değil gerçekten
Yıldızlar falan çok çizgi film izliyorsun herhalde, bu da tam senin aşırı zekalılığının seviyesi olsa gerek

Evet kokarca gibi koktuğundan farkedilmemen mümkün değil gerçekten
Yıldızlar falan çok çizgi film izliyorsun herhalde, bu da tam senin aşırı zekalılığının seviyesi olsa gerek
konuştukça suçun artıyor battıkça batıyorsun ban süren en az bir ay olmalı aşağısını kabul etmem @Çiğdem- şimdiden söyleyeyim

zaten ne demişler arkadaşını söyle ben senin kim olduğunu söyleyeyim demişler? lady gaga gibi pis bir insana kutlama mesajı konusu açan en az onun kadar pis ve hain biridir
allah sizi kötülüğünüzde kavursun dibiniz çamurdan kurtulmasın bamyanız düşsün öyle kelaynaklar gibi kalın ortada

Hahaha Aaa ben demiştim @kerem bak @destere ne güzel kutlamış çok sever @Harunnn60 u diye övgüler dizmiş sen bile faydalanmaşsın hatta