Düşündüm daha sonra üşengeçliğim tutunca yapamadım.Teşekkürler Bily. Hande'den bir şarkı ekleyebilirsin mesela bu konuya.
Ooo çok teşekkür ederim kardeşim.
Bu arada eylül ayı yaklaşıyor şimdiden video hazırlamak lazım sana.
Düşündüm daha sonra üşengeçliğim tutunca yapamadım.Teşekkürler Bily. Hande'den bir şarkı ekleyebilirsin mesela bu konuya.
Ooo çok teşekkür ederim kardeşim.
Bu arada eylül ayı yaklaşıyor şimdiden video hazırlamak lazım sana.
Ben sana hiç gıcıklık yapar mıyımHmm güzel hediye tamam Ben Afitap'ı verirsin zannettim gıcıklık olsun diye.
Allah razı olsunBen sana hiç gıcıklık yapar mıyım
Thanks
Benimki de yaklaşıyor.Ay tamamen unutmuşum onu.
Bekliyoruz bakalım senden güzek bişeyler.
benden daha çok yolunu gözlüyorsunBakma özledim onu.
Hediyem neredee
Öyle olurmuş genelde zaten.benden daha çok yolunu gözlüyorsun
Bu aralar unuttun beni. Bildirimlerim de seni göremiyorum.Tebrikler
Sana hediye olarak Friday the 13th'i aldığımı gösterecektim ama almadığım için gösteremiyorum
Ben öyle zırt pırt etiket yapan birisi değilim, senin benim mesajlarımı arayıp bulman lazımÖyle olurmuş genelde zaten.
Bu aralar unuttun beni. Bildirimlerim de seni göremiyorum.
😡😡 -- bunlar neydi peki.Ben öyle zırt pırt etiket yapan birisi değilim, senin benim mesajlarımı arayıp bulman lazım
Neydi? Kötü bir şey miydi? Kızdım sadece birazcık😡😡 -- bunlar neydi peki.
aa neyseki bir süre trip atmaz<sın artık bu cicili bicili emekv erilen konudan sonraÖyle olurmuş genelde zaten.
Bu aralar unuttun beni. Bildirimlerim de seni göremiyorum.
Triplerim şaka amaçlı zaten şimdi birileri de ciddi zannedecek sen öyle dedin diye.ssaa neyseki bir süre trip atmaz<sın artık bu cicili bicili emekv erilen konudan sonra
foruma dönmende çok emeğim ısrarım var zaten hep seni görmek istiyorum buralarda ona göre
Ooo çok teşekkürler kankacım.Tebrikler Kanka
Hediyen dün çıkan klip
Ooo çok teşekkürler kankacım.
Bu aralar aktiflik düştü sanki. O enerjini tekrar yakala da bize de o enerjinden ver.
Bende şaka amaçlı diyorum herhalde cnm bizim mesajlarımızda ciddiyet arayan zaten bizi tanımıyordur onlarında uzak durması iyidir yanlıs anlamaları bir bakıma iyi olurTriplerim şaka amaçlı zaten şimdi birileri de ciddi zannedecek sen öyle dedin diye.ss
Amin inş. Aynı şekilde sende hep burada ol.
HaklısınBende şaka amaçlı diyorum herhalde cnm bizim mesajlarımızda ciddiyet arayan zaten bizi tanımıyordur onlarında uzak durması iyidir yanlıs anlamaları bir bakıma iyi olur
ilk önce şaka hediyemimi versem acabaHaklısın
Gönderme mi yaptın sen yineilk önce şaka hediyemimi versem acaba
işte hediyen
Bugün bide ütopyanın kurtuluş günüymüş boxerdonyanın istilasından