Harunnn60 40.000'ler Kulübünde!

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,469
Puanı
1,060
40-8.jpg

Forumumuzun sevilen ve başarılı Moderatörlerinden @Harunnn60 40.000'ler Kulübüne girmiştir. Forum ailesi olarak kendisi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum :Z

Kendisi forumda özel dostlarımdan gördüğüm kişilerden birisidir, bana çok değer veren birisi, bende ona değer veriyorum ama onun sevgisi daha fazla olduğunu itiraf edebilirim sanırım :bhr:

Foruma bir ara uzun ara vermişti şuan aramızda olmasından sanırım çoğu kişi mutlu başarın devam etsin
:Z

- Hediyeler-
En çok sevdiği 3 yabancı kadın şarkıcının bende en sevdiğim 3 şarkısını hediye ediyorum :Z:Z:Z
Katy Perry

Shakira

Gaga

Buda klasik Mustimden :A @Harunnn60 yaşına rağmen sakin bir hayat istiyor sevdiğiyle dağ evi gibi , ona uygun bir şarkı dinletmiştim huzur bulmuştu sözleri ona uygun :Z:Z:Z

@mrt-06 @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati @denizz19 @Yiğitt @Ahmed

Son düzenleme:
40-8.jpg

Forumumuzun sevilen ve başarılı Moderatörlerinden @Harunnn60 40.000'ler Kulübüne girmiştir. Forum ailesi olarak kendisi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum :Z

Kendisi forumda özel dostlarımdan gördüğüm kişilerden birisidir, bana çok değer veren birisi, bende ona değer veriyorum ama onun sevgisi daha fazla olduğunu itiraf edebilirim sanırım :bhr:

Foruma bir ara uzuna ra vermişti şuan aramızda olmasından sanırım çoğu kişi mutlu başarın devam etsin
:Z

- Hediyeler-
En çok sevdiği 3 yabancı kadın şarkıcının bende en sevdiğim 3 şarkısını hediye ediyorum :Z:Z:Z
Katy Perry

Shakira

Gaga

Buda klasik Mustimden :A @Harunnn60 yaşına rağmen sakin bir hayat istiyor sevdiğiyle dağ evi gibi , ona uygun bir şarkı dinletmiştim huzur bulmuştu sözleri ona uygun :Z:Z:Z

@mrt-06 @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati @denizz19 @Yiğitt @Ahmed
Ooo çok teşekkür ederim.:love1::love1: İyi ki varsın burada neşe katıyorsun. :A

( destere'yi aradan çıkarsak iyi olur ama)

Tebrikler... Nice nice 40binlere :X @Harunnn60
Bu da hediyen
images
Şöyle bir ittiresim geldi seni bi an. :A
giphy.gif

Çiğdem seni sevmiyor anladık sözlerinden :A

Tebrikler yolun yarısını da aşmışsın nice yükselen mesajlara umarım ki karakterin bozulmadan devam edersin hayatına biraz problemli bir şeysin çünkü sen :A

Çiğdem seni sevmiyor anladık sözlerinden :A

Tebrikler yolun yarısını da aşmışsın nice yükselen mesajlara umarım ki karakterin bozulmadan devam edersin hayatına biraz problemli bir şeysin çünkü sen :A
orada ince bir iltifat var @Harunnn60 a kendiminde alçakgönüllüğü :A :A :A

Ben öyle algılamadım hiç onun seni senin sevdiğinden daha çok sevdiğini ima etmişsin ki ima da değil direk söylemişsin hatta yapıştırmışsın suratına :A
Sen ne anlarsın bee @Harunnn60 a güzel bir jest lafıydı o her dedğim kelimeye tercumesini etsek ne anlamı kalıyor anlamını karşıdakı anlayacak :A :A :A