Düşündüm daha sonra üşengeçliğim tutunca yapamadım.Teşekkürler Bily.Hande'den bir şarkı ekleyebilirsin mesela bu konuya.
Ooo çok teşekkür ederim kardeşim.
Bu arada eylül ayı yaklaşıyor şimdiden video hazırlamak lazım sana.![]()
Düşündüm daha sonra üşengeçliğim tutunca yapamadım.Teşekkürler Bily.Hande'den bir şarkı ekleyebilirsin mesela bu konuya.
Ooo çok teşekkür ederim kardeşim.
Bu arada eylül ayı yaklaşıyor şimdiden video hazırlamak lazım sana.![]()
Ben sana hiç gıcıklık yapar mıyımHmm güzel hediye tamamBen Afitap'ı verirsin zannettim gıcıklık olsun diye.
![]()
Allah razı olsunBen sana hiç gıcıklık yapar mıyım![]()
Thanks
Benimki de yaklaşıyor.Ay tamamen unutmuşum onu.
Bekliyoruz bakalım senden güzek bişeyler.![]()
benden daha çok yolunu gözlüyorsunBakma özledim onu.
Hediyem neredee![]()
Öyle olurmuş genelde zaten.benden daha çok yolunu gözlüyorsun![]()
![]()
![]()
Bu aralar unuttun beni. Bildirimlerim de seni göremiyorum.Tebrikler
Sana hediye olarak Friday the 13th'i aldığımı gösterecektim ama almadığım için gösteremiyorum![]()
Ben öyle zırt pırt etiket yapan birisi değilim, senin benim mesajlarımı arayıp bulman lazımÖyle olurmuş genelde zaten.
Bu aralar unuttun beni. Bildirimlerim de seni göremiyorum.![]()
😡😡 -- bunlar neydi peki.Ben öyle zırt pırt etiket yapan birisi değilim, senin benim mesajlarımı arayıp bulman lazım![]()
Neydi? Kötü bir şey miydi? Kızdım sadece birazcık😡😡 -- bunlar neydi peki.![]()
aa neyseki bir süre trip atmaz<sın artık bu cicili bicili emekv erilen konudan sonraÖyle olurmuş genelde zaten.
Bu aralar unuttun beni. Bildirimlerim de seni göremiyorum.![]()
Triplerim şaka amaçlı zaten şimdi birileri de ciddi zannedecek sen öyle dedin diye.ssaa neyseki bir süre trip atmaz<sın artık bu cicili bicili emekv erilen konudan sonra
foruma dönmende çok emeğim ısrarım var zaten hep seni görmek istiyorum buralarda ona göre![]()
Ooo çok teşekkürler kankacım.Tebrikler Kanka
Hediyen dün çıkan klip
Ooo çok teşekkürler kankacım.
Bu aralar aktiflik düştü sanki. O enerjini tekrar yakala da bize de o enerjinden ver.![]()
Bende şaka amaçlı diyorum herhalde cnmTriplerim şaka amaçlı zaten şimdi birileri de ciddi zannedecek sen öyle dedin diye.ss
Amin inş. Aynı şekilde sende hep burada ol.![]()
HaklısınBende şaka amaçlı diyorum herhalde cnmbizim mesajlarımızda ciddiyet arayan zaten bizi tanımıyordur onlarında uzak durması iyidir yanlıs anlamaları bir bakıma iyi olur
![]()
![]()
![]()
ilk önce şaka hediyemimi versem acabaHaklısın![]()
Gönderme mi yaptın sen yineilk önce şaka hediyemimi versem acaba
işte hediyen
Bugün bide ütopyanın kurtuluş günüymüş boxerdonyanın istilasından