Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts | TV Özel Bölüm Yorumları

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,277
Puanı
1,060

MV5BNTZkNWEyZTgtYzJlOS00OWNiLTgwZjMtZGU5NTRhNDNjOTRhXkEyXkFqcGdeQXVyNjk1Njg5NTA@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Daniel Radcliffe, Emma Watson ve Rupert Grint de olmak üzere tüm "Harry Potter" filmlerindan oyuncular, ilk filmin 20. yıldönümünü kutluyor! Pek çok röportajı içeren bu retrospektifte, oyuncular orijinal Hogwarts setinde bir araya gelecek. Ayrıca, geçmiş sekiz filme dair özel detaylara da yer verilecek. (sinemalar.com)​

Fragman:

Programla ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.​

Ben biraz başını izledim film tadında bir girişi var... Bende izleyeceğim.

Yok öyle görünce diss atayım dedim :A
------

En son böyle diyip sinemaya götürdükleri zaman uyumuştum sıkıntıdan
Harry Potter serisini baştan sona altyazıyla oturup izlemeyi denedin mi peki :A Baştan sona olmasın, ilk 2 filmi bile yeter ama neyse zevk renk deyip geçelim, ama serinin kalitesi ve kült oluşu bence tartışılmaz…

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Yok öyle görünce diss atayım dedim :A
------

En son böyle diyip sinemaya götürdükleri zaman uyumuştum sıkıntıdan
Hayal gücünü öldürmüş @Tolstoyevski aslında @xdragxx. :A Bir de çocukluğunda duygusal bağ kuruyor insan böyle yapımlarda, bizimkisi çocukluktan kalma bir sevgi. :A O dönemlerde sevdin sevdin, sevemedin uyur kalırsın izlemeye çalıştığında. :A

Harry Potter serisini baştan sona altyazıyla oturup izlemeyi denedin mi peki :A Baştan sona olmasın, ilk 2 filmi bile yeter ama neyse zevk renk deyip geçelim, ama serinin kalitesi ve kült oluşu bence tartışılmaz…
@Araf haklı :A Asla izlemem dediğim bir tür denememe gerek yok zamanında denedim ve olmadı çünkü..

Uygun bölümü bulamadım açacak @bazinga ?
Burası uygundur umarım :A

Uygun bölümü bulamadım açacak @bazinga ?
Burası uygundur umarım :A
Önce seriye başla yavaştan yiğenlerinle birlikte tabii :A Aslında Harry Potter serisi etkinliği aklımdaydı ama Oscar dönemi başka filmler vb. derken kimse katılım göstermeyeceği için söz konusu etmedim :A @Araf

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Araf
@Araf haklı :A Asla izlemem dediğim bir tür denememe gerek yok zamanında denedim ve olmadı çünkü..
Sevmiyorsan hiç zorlama zaten, nefret edersin. Belki sadece LOTR seversin, o da belki. Star Wars da olabilir, yani "Bİlim Kurgu" dense de, fantastik olaylar da var içinde. :D Harry Potter'ı çocuklukta seven seviyor. Mesela @Dosi de hiç izlememişti diye hatırlıyorum, o da bizim kadar sevemez muhtemelen izlese bu seriyi. :D

Sevmiyorsan hiç zorlama zaten, nefret edersin. Belki sadece LOTR seversin, o da belki. Star Wars da olabilir, yani "Bİlim Kurgu" dense de, fantastik olaylar da var içinde. :D Harry Potter'ı çocuklukta seven seviyor. Mesela @Dosi de hiç izlememişti diye hatırlıyorum, o da bizim kadar sevemez muhtemelen izlese bu seriyi. :D
Star Wars izledim ve bu seriyi biz Türkler yapsak yüzüne bile bakmazdı çoğu kişi. Ne derin bir mesajı var ne de başka bir şey.

Önce seriye başla yavaştan yiğenlerinle birlikte tabii :A Aslında Harry Potter serisi etkinliği aklımdaydı ama Oscar dönemi başka filmler vb. derken kimse katılım göstermeyeceği için söz konusu etmedim :A @Araf
Bence gerek yok Harry Potter etkinliği yapmaya, hep kişi izleyince biraz büyüsü bozuluyor. Tek başına, sessiz sessiz izleyeceksin. Şu sıralar seriye tekrar başlamayı düşünüyorum zaten. :D
Star Wars izledim ve bu seriyi biz Türkler yapsak yüzüne bile bakmazdı çoğu kişi. Ne derin bir mesajı var ne de başka bir şey.
Güç üzerine, hikayesi olan bir film. Hikayen varsa, o hikayede iyi bir evrende geçiyorsa sevilir, izlenir. Hani hatırlamak isteyeceğin birçok şeyi hatırlarsın bu seride, keyif de verir, tabii herkes sevemeyebilir, ayrı konu.

Üniversitede 1 kitap seçme zorunluluğu vardı. Harry Potter kitabını seçmiştim. Çok kalındı. Şimdi unutmuşum bile içeriği :A
Filmini hiç izlemedim. Gündemimde de yok. Belki ilerde bilemem.