Bugün forumumuzun sevilen üyelerinden birisi olan @Harunnn60 'ın doğum günü. Harun'un doğum gününü kutluyor, yeni yaşının kendisine uğurlu gelmesini diliyoruz. Mutlu yıllar.
Bu da pastan:
Aaa
Bugün forumumuzun sevilen üyelerinden birisi olan @Harunnn60 'ın doğum günü. Harun'un doğum gününü kutluyor, yeni yaşının kendisine uğurlu gelmesini diliyoruz. Mutlu yıllar.
Bu da pastan:
Çok teşekkür ederim ben de. Umarım sağlıklı, mutluluk dolu bir yaş olur senin için.Aaanerden buldun bu pastayı [emoji33] çok ama çok teşekkür ederimiyi ki seni tanımışım bu forumda
ben bu pastayı yemeye Kıyamam ama
AminÇok teşekkür ederim ben de. Umarım sağlıklı, mutluluk dolu bir yaş olur senin için.
TWD ile ilgili diğer pastalar zombili zombili çok iğrençti. En iyisi bu idi o yüzden bunu seçtim.
nice yaşlara cnm😉😉😉 sen yeme zaten ben yerim hepsiniAaanerden buldun bu pastayı [emoji33] çok ama çok teşekkür ederimiyi ki seni tanımışım bu forumda
ben bu pastayı yemeye Kıyamam ama
TeşekkürlerDogum günün kutlu olsun, saglikli senelere.
Haha
Aa çok teşekkür ederimnice yaşlara cnm😉😉😉 sen yeme zaten ben yerim hepsini
TeşekkürlerDoğum günün kutlu olsun @Harunnn60, sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllar dilerim.
TeşekkürNeden Happy Birthday? Güzel Türkçemizi neden böyle yok ediyoruz. Neyse doğum günün kutlu olsun @Harunnn60
ben kondisyon bisikleti çeviriyorum sonrada braz mekik çekiyorum kalori falan kalmıyorAa çok teşekkür ederimçiğdem sende bu forumda en yakın arkadaşlarımdan birisisin umarım hep böyle devam eder))
Bu arada pasta kilo aldırır sana
Teşekkürlerinş bu yeni yaşım ugurlu gelir herseye))
Teşekkürgeçen yılda sen açmıştın
Oooben kondisyon bisikleti çeviriyorum sonrada braz mekik çekiyorum kalori falan kalmıyor
TeşekkürlerDoğum günün kutlu olsun @Harunnn60 , nice senelere. Yeni yaşın uğurlu gelir umarım.
her yemekten sonra braz kondisyon bisikleti çevirip kalori yakıyorum cnm bende küçük olanı var çok kullanıslı ve sonrada braz mekik çekiyorum yanı yediklerimi eritince sorun kalmıyor ben yıllardır aynı kilomdayım ama bende dikkat ediyorum tabikideOooÇiğdem Hanım hiç bahsetmemistiniz spor yaptıgınızi
Teşekkürlerbu yeni yaşımda hersey istediğim gibi olur inş
Valla bravoher yemekten sonra braz kondisyon bisikleti çevirip kalori yakıyorum cnm bende küçük olanı var çok kullanıslı ve sonrada braz mekik çekiyorum yanı yediklerimi eritince sorun kalmıyor ben yıllardır aynı kilomdayım ama bende dikkat ediyorum tabikide
Çok teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun @Harunnn60. nice sağlıklı,huzurlu mutlu senelere.
her yemekten sonra braz kondisyon bisikleti çevirip kalori yakıyorum cnm bende küçük olanı var çok kullanıslı ve sonrada braz mekik çekiyorum yanı yediklerimi eritince sorun kalmıyor ben yıllardır aynı kilomdayım ama bende dikkat ediyorum tabikide
Bol bol spor yap,benim spor yapmadığım gün yok hergün basketbol oynuyorum kilomda yerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?