Bugün forumumuzun sevilen üyelerinden birisi olan @Harunnn60 'ın doğum günü. Harun'un doğum gününü kutluyor, yeni yaşının kendisine uğurlu gelmesini diliyoruz. Mutlu yıllar.
Bu da pastan:
Aaa nerden buldun bu pastayı [emoji33] çok ama çok teşekkür ederim iyi ki seni tanımışım bu forumda
Bugün forumumuzun sevilen üyelerinden birisi olan @Harunnn60 'ın doğum günü. Harun'un doğum gününü kutluyor, yeni yaşının kendisine uğurlu gelmesini diliyoruz. Mutlu yıllar.
Bu da pastan:
Çok teşekkür ederim ben de. Umarım sağlıklı, mutluluk dolu bir yaş olur senin için.Aaa nerden buldun bu pastayı [emoji33] çok ama çok teşekkür ederim iyi ki seni tanımışım bu forumda
ben bu pastayı yemeye Kıyamam ama
Amin bu yeni yaşım bana ugurlu gelir ins pasta seçimin süper sen bu işlerden anlıyorsunÇok teşekkür ederim ben de. Umarım sağlıklı, mutluluk dolu bir yaş olur senin için.
TWD ile ilgili diğer pastalar zombili zombili çok iğrençti. En iyisi bu idi o yüzden bunu seçtim.
nice yaşlara cnm😉😉😉 sen yeme zaten ben yerim hepsiniAaa nerden buldun bu pastayı [emoji33] çok ama çok teşekkür ederim iyi ki seni tanımışım bu forumda
ben bu pastayı yemeye Kıyamam ama
Teşekkürler hep beraberDogum günün kutlu olsun, saglikli senelere.
Haha Sağol Emre ) bütün bir yıl beni güldürdün allah ta seni güldürsün )
Aa çok teşekkür ederim çiğdem sende bu forumda en yakın arkadaşlarımdan birisisin umarım hep böyle devam eder ))nice yaşlara cnm😉😉😉 sen yeme zaten ben yerim hepsini
Teşekkürler inş bu yeni yaşım ugurlu gelir herseye ))Doğum günün kutlu olsun @Harunnn60, sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllar dilerim.
Teşekkür geçen yılda sen açmıştınNeden Happy Birthday? Güzel Türkçemizi neden böyle yok ediyoruz. Neyse doğum günün kutlu olsun @Harunnn60
ben kondisyon bisikleti çeviriyorum sonrada braz mekik çekiyorum kalori falan kalmıyorAa çok teşekkür ederim çiğdem sende bu forumda en yakın arkadaşlarımdan birisisin umarım hep böyle devam eder ))
Bu arada pasta kilo aldırır sana
Teşekkürler inş bu yeni yaşım ugurlu gelir herseye ))
Teşekkür geçen yılda sen açmıştın
Ooo Çiğdem Hanım hiç bahsetmemistiniz spor yaptıgınıziben kondisyon bisikleti çeviriyorum sonrada braz mekik çekiyorum kalori falan kalmıyor
Teşekkürler bu yeni yaşımda hersey istediğim gibi olur inşDoğum günün kutlu olsun @Harunnn60 , nice senelere. Yeni yaşın uğurlu gelir umarım.
her yemekten sonra braz kondisyon bisikleti çevirip kalori yakıyorum cnm bende küçük olanı var çok kullanıslı ve sonrada braz mekik çekiyorum yanı yediklerimi eritince sorun kalmıyor ben yıllardır aynı kilomdayım ama bende dikkat ediyorum tabikideOoo Çiğdem Hanım hiç bahsetmemistiniz spor yaptıgınızi
Teşekkürler bu yeni yaşımda hersey istediğim gibi olur inş
Valla bravo bende sınav stresi ile azıcık kilo aldım ama halen iyi sayılırımher yemekten sonra braz kondisyon bisikleti çevirip kalori yakıyorum cnm bende küçük olanı var çok kullanıslı ve sonrada braz mekik çekiyorum yanı yediklerimi eritince sorun kalmıyor ben yıllardır aynı kilomdayım ama bende dikkat ediyorum tabikide
Çok teşekkür ederim senlede iyi anlaşıyoruzDoğum günün kutlu olsun @Harunnn60. nice sağlıklı,huzurlu mutlu senelere.
her yemekten sonra braz kondisyon bisikleti çevirip kalori yakıyorum cnm bende küçük olanı var çok kullanıslı ve sonrada braz mekik çekiyorum yanı yediklerimi eritince sorun kalmıyor ben yıllardır aynı kilomdayım ama bende dikkat ediyorum tabikide
Bol bol spor yap,benim spor yapmadığım gün yok hergün basketbol oynuyorum kilomda yerinde.