Happy Birthday Harunnn60 :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,044
Puanı
1,060
eighteenth-birthday-cake-008.jpg

Bugün forumumuzun sevilen üyelerinden birisi olan @Harunnn60 'ın doğum günü. Harun'un doğum gününü kutluyor, yeni yaşının kendisine uğurlu gelmesini diliyoruz. Mutlu yıllar. :X

Bu da pastan:

45db7e884994b418da59cb9e7b5fdceb.jpg

eighteenth-birthday-cake-008.jpg

Bugün forumumuzun sevilen üyelerinden birisi olan @Harunnn60 'ın doğum günü. Harun'un doğum gününü kutluyor, yeni yaşının kendisine uğurlu gelmesini diliyoruz. Mutlu yıllar. :X

Bu da pastan:

45db7e884994b418da59cb9e7b5fdceb.jpg
Aaa :D nerden buldun bu pastayı [emoji33] çok ama çok teşekkür ederim :D iyi ki seni tanımışım bu forumda :)

ben bu pastayı yemeye Kıyamam ama :( :D

Aaa :D nerden buldun bu pastayı [emoji33] çok ama çok teşekkür ederim :D iyi ki seni tanımışım bu forumda :)

ben bu pastayı yemeye Kıyamam ama :( :D
Çok teşekkür ederim ben de. Umarım sağlıklı, mutluluk dolu bir yaş olur senin için. :X
TWD ile ilgili diğer pastalar zombili zombili çok iğrençti. En iyisi bu idi o yüzden bunu seçtim. :D

Çok teşekkür ederim ben de. Umarım sağlıklı, mutluluk dolu bir yaş olur senin için. :X
TWD ile ilgili diğer pastalar zombili zombili çok iğrençti. En iyisi bu idi o yüzden bunu seçtim. :D
Amin :) bu yeni yaşım bana ugurlu gelir ins :) pasta seçimin süper sen bu işlerden anlıyorsun :D

nice yaşlara cnm😉😉😉 sen yeme zaten ben yerim hepsini :A:A:A
Aa çok teşekkür ederim :D çiğdem sende bu forumda en yakın arkadaşlarımdan birisisin umarım hep böyle devam eder :)))
Bu arada pasta kilo aldırır sana :A
Doğum günün kutlu olsun @Harunnn60, sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllar dilerim. :)
Teşekkürler :) inş bu yeni yaşım ugurlu gelir herseye :)))
Neden Happy Birthday? Güzel Türkçemizi neden böyle yok ediyoruz. Neyse doğum günün kutlu olsun @Harunnn60 :)
Teşekkür :) geçen yılda sen açmıştın :D

Aa çok teşekkür ederim :D çiğdem sende bu forumda en yakın arkadaşlarımdan birisisin umarım hep böyle devam eder :)))
Bu arada pasta kilo aldırır sana :A

Teşekkürler :) inş bu yeni yaşım ugurlu gelir herseye :)))

Teşekkür :) geçen yılda sen açmıştın :D
ben kondisyon bisikleti çeviriyorum sonrada braz mekik çekiyorum kalori falan kalmıyor :F

Ooo :D Çiğdem Hanım hiç bahsetmemistiniz spor yaptıgınızi :D

Teşekkürler :) bu yeni yaşımda hersey istediğim gibi olur inş :D
her yemekten sonra braz kondisyon bisikleti çevirip kalori yakıyorum cnm bende küçük olanı var çok kullanıslı ve sonrada braz mekik çekiyorum yanı yediklerimi eritince sorun kalmıyor ben yıllardır aynı kilomdayım ama bende dikkat ediyorum tabikide :F:F:F

her yemekten sonra braz kondisyon bisikleti çevirip kalori yakıyorum cnm bende küçük olanı var çok kullanıslı ve sonrada braz mekik çekiyorum yanı yediklerimi eritince sorun kalmıyor ben yıllardır aynı kilomdayım ama bende dikkat ediyorum tabikide :F:F:F
Valla bravo :D bende sınav stresi ile azıcık kilo aldım ama halen iyi sayılırım :D
Doğum günün kutlu olsun @Harunnn60. nice sağlıklı,huzurlu mutlu senelere. :)
Çok teşekkür ederim :) senlede iyi anlaşıyoruz :D

Bol bol spor yap,benim spor yapmadığım gün yok hergün basketbol oynuyorum kilomda yerinde.:D