Happy Birthday Harunnn60 :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1.73 :)

Aynen :) bu yeni yaşımin sorumluluğunu kaldırırım umarım :D
erkek çocukları 20 yasına kadar uzuyormuş cnm ama 20 yasına gelince boyu sabit kalıyormuş
bir çok tanıdığımızın erkek çocukları 18 20 yas arası uzadı bir çocuk vardı 18 yasından sonra deve gibi olmuştu :F:F:F 18 20 arası özellikle ciddi bir uzama oluyor bazı erkeklerde
1 77 olabilirsin bence sen bu 2 yıl içinde ama daha fazlası olmaz sanırım 🙂🙂🙂

Ailem filan daha ne gördün ki Hemen yoruldun hayattan diyor :D haklılar aslında :)
Bir insanı yoran şey, yaşadığı monoton hayat. İnsan sürekli aynı şeyleri yaparsa, ister istemez yorulur. Mesela okula 12 yıldır gidiyorsun, ister istemez yoruluyorsun. Düşünmekten yorulur insan. Farklı şeyleri düşünmek gerekiyor bazen. Üniversiteye gidince her şey daha farklı olacaktır. En azından monoton hayat diye bir şey yok. Tercih ettiğin yere bağlı tabi. Dersler, hocaların yaptıracakları, arkadaş ortamı ve gerisi hareketlenmeler. :)

erkek çocukları 20 yasına kadar uzuyormuş cnm ama 20 yasına gelince boyu sabit kalıyormuş
bir çok tanıdığımızın erkek çocukları 18 20 yas arası uzadı bir çocuk vardı 18 yasından sonra deve gibi olmuştu :F:F:F 18 20 arası özellikle ciddi bir uzama oluyor bazı erkeklerde
1 77 olabilirsin bence sen bu 2 yıl içinde ama daha fazlası olmaz sanırım 🙂🙂🙂
İnşallah uzarım Çiğdem ya :D zamanında boyu küçük olan çocuklar benimle aynı boya gelince bir kötü oluyorum :D

evet cnm çok kısa olmamakla birlikte iddal orta boyda omak lazım bence 1-65 ve 1-67 bayan için en idaal boy ölçüleridir tam çıtıpıtı kıvamında yanı :F:F:F

kadına kesinlikle erkek gibi çok uzun boy yakışmıyor 1 80 ve üstü olan bayanlar kadınlıktan braz çıkıyorlar daha erkeksi görünüyorlar iri yarı bildiğin trevesti gibi hahahha:F:F:F
Haa bekle yakışmıyor :A
Uzun boylu kızlar çok güzel oluyorlar :love1:
Teşekkürler Enis :)) 18 yaşında oldum reşit oldum :D

Haklısın :D

Çok teşekkürler Abdullah 😉)
Hakliyim tabi :)
Bu arada evi ne zaman terk etcen :A

Doğum günün kutlu olsun Harun. Nice mutlu yıllara. :D