NBC Hannibal 2. Sezon Yorumları

Senin beğenmenede diziyi sevindim. Bir @destere anlayamadı şu dizinin değerini. Gerçi o Masters of Sex ve The Newsroom'u da beğenmemişti.
Valla benim dizilerle aram o kadar iyi değil bu filme de izlediğim Hannibal filmleri sayesinde başladım ilk çıktığında 6 bölümünü izlemiştim ama bıraktım sonra çok geride kalmadığımı farkedince tekrar başladım ve çok memnunum başladığıma.Aslında izlemek istediğim çok dizi var ama bazılarında 4-5 sezon gerideyim o kadar geriden gelmek istemiyorum.Şuan House Of Cards'a başlama düşüncesi var aklımda.

Bu arada sana tüm Hannibal filmlerini öneririm Silence Of The Lambs'i izlemişsindir zaten ama diğerlerini de izle.3.sezona Red Dragon filminde Will Graham'ın yakalamaya çalıştığı katil Francis Dollarhyde dahil oluyor mesela.Hannibal filminde de Mason ile Hannibal ilişkisinin devamı var.Hannibal Rising filminde de Hannibal'ın çocukluğunu öğreniyorsun ve nasıl katil olduğunu.Arada sırada ufak tefek göndermelerde bulunuyorlar bu filme ama genel olarak bağımsız gidiyor.Diğerleriyle ilişkilendirmeye çalıştım ama paradoksa düştüm.

Mesela bu dizide Chilton öldü ama Silence Of The Lambs yani bu dizinin daha ilerisini anlatan filmde Chilton var.

House of Cards benim en sevdiğim dizilerden, True Dedective ve Fargo dizilerinide izlesen seveceğine eminim. Ray Donovan var o da muhteşem. Bana gelince benim filmlerle pek aram yok. Diziler daha iyi kafamda bir dünya yaratıyorum ve hemen bitmiyor, arkası yarın olacak benim izediğim şeyin. Yoksa her gece kafamda faklı bir dünya kuramam.

2x4

3. bölümü sevmedim ama bu bölüm baya iyiydi

Çekik gözlü ablamızı severdim amma ve lakin kendisi Hannibal oğlanın akşam yemeği olacak gibi. Will'e yardımı dokunabilirdi ama kendi kaşındı dolaptan aldığı et ilen oradan gidebilirdi

Will'in balık tuttuğu sahneleri çok seviyorum

Bella öl artık
Bıktım bu hasta triplerinden. Yakında ölmezse ben boğazliyciğim

Arıcı ablamız ne güzel analttı öyle adamlara yaptıklarını. Katillerin böyle soğuk kanlı olarak anlatmalarına bitiyorum
9/10

Bu bölüm çılgın attı dizi, müthişti

Ah Bev ah senin neyine Hannibal'la uğraşmak
Onun öleceğini kesin olarak bildiğimden acaba cesedine ne oldu diye düşünmekten o kısım gelene kadar pek konsantre olamadım bölüme. Hannibal: Cinayeti sanata dönüştüren adam!
Dondurup parçalara ayırmak çok şairane
Hemşire abimizi aslında sevmiştim ama çabuk harcadılar. Hannibal'ın "Silahı var Jack!!" derkenki ses tonunu hatırladıkça gülüyorum
9.5/10

ikinci sezon finaline kaç puan vereceksin şimdiden merak ettim

2x6
Hannibal baya kullandı Alana'yı
Cinsel olarak kullanması bir yana br de sanki tüm gece evde olduğunu söyleyen bir şahidi oldu.

Şu dizinin dört karakteri dışında diğerlerinin kim olduklarını bir türlü bilemiyorum :S Tanıdık biri mi acaba bu son sahnede görünen

Jack yavrum sen ne salak adamsın

söylesem çok pis spoiler yersin
)