O da senin görüşünKişiden kişiye değişiyor işte iz bırakması. Halkın iradesine saygıya davet ediyorum seni.Fight Clup örneğin komik bu arada. Evet çok güzel film ama sonu dışında öyle çok etkileyici ve iz bırakan bi yanı yok
![]()
O da senin görüşünKişiden kişiye değişiyor işte iz bırakması. Halkın iradesine saygıya davet ediyorum seni.Fight Clup örneğin komik bu arada. Evet çok güzel film ama sonu dışında öyle çok etkileyici ve iz bırakan bi yanı yok
![]()
O da senin görüşünFight Club'ta algılarım işe yaramadı bari burda yarasın diye uğraşıyorum
![]()
O da Hababam demiş gelsin algıyı kendi yapsınAlgı yapma konusunda @xemrexxx 'den ders alabilirsin.![]()
Napalım be yaşlı kurt.. Hayat her zaman istediklerimizi sunmuyor bize..elimizdekiyle yetinelim..
Ben de fikrimi değiştirmeden vereyim bariNapalım be yaşlı kurt.. Hayat her zaman istediklerimizi sunmuyor bize..elimizdekiyle yetinelim..
Titanik dedim.
İkisi de nasıl muhteşem bir iş oluyor.İkisi de muhteşem bir iş ancak sanırım ben de Titanic diyeceğim.![]()
Artık fenomen bir yorumcusun Türkçeye özen göstermen lazım.Öyle oluyor![]()
Hatamı anlamadım ne yazmam lazımdıArtık fenomen bir yorumcusun Türkçeye özen göstermen lazım.![]()
İkisi de muhteşem işler.Hatamı anlamadım ne yazmam lazımdı![]()
İkisi de güzelse nasıl totalde muhteşem bir iş var esprisi var gibi geldi banaHatamı anlamadım ne yazmam lazımdı![]()
Kafam çorba gibi oldu Aykut ya ne diyorsunuzİkisi de güzelse nasıl totalde muhteşem bir iş var esprisi var gibi geldi bana![]()
Kafam çorba gibi oldu Aykut ya ne diyorsunuz![]()