2020 Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**

Hangisi "En" İz Bırakan Film Olmalı? **FİNAL**

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ne alakası var Allah aşkına? Normal bir düşüncemizi belirtiyoruz. Belki de ben haklıyım yada haksızım ama en nihayetinde herkesin beklentisi adalet ve haksızlık olmaması.
Yani burada iyi bir şey konuşuluyor savaş ortamı yok?

Reactions: Tolstoyevski
Ben genele düşüncemi söyledim, yani sırf iki filmden biri kazansın diye WP grubundan arkadaşlara haber salıp oy kullandırma tehditi nasıl ki sonuca ulaşıldığında bile sanal bir tatminden başka elde tutulur hiçbir sonuca neden olmayacak bir çabaysa, şu etkinlikteki oylamaları didik didik incelemek ve ip adresleri vb. de keza o kadar ayrıntıda boğulmaktır bana göre. Yani ha X kazanmış ha Y; sonuçlar açıklandıktan bir, bilemedin birkaç gün sonra nihayetinde unutulacak bir olay?

Ben sizin kurallarınızı bilmeden geçen sene En Favori Güzel'i sunarken yeni üyelerin oylarını kabul etmeyeceğini belirtmiştim her konuda. Herhangi bir sorun olmamıştı. En Özlenilen Dizi'de sadece ozamanlar @phoebebuffay sonradan üye olduğu için onun oyunu kabul etmemiştim. Bence etkinliklerde her tur açılan her konuda o kural belirtilirse önüne geçilir. yakında En Favori Güzel Yabancı'yı sunacağım ve belki başka kuralda koyma gereği duyabilirim duruma göre. Adil oylamalar için şart oluyor 😊

Reactions: Emre Ozansoy
Bizim için unutulabilir bir olay evet ama @The_Erinch için saygısızlık başka bir şey değil..Şu birkaç üye isimlerini belirledim zaten seneye bakalım olacaklar mı forumda hiç zannetmiyorum.

Şikayet ederdim uğraşmayacağım daha fazla. Yapan yapsın madem bu hayatta fav10 etkinlikleri ile tatmin oluyorlar olsunlar maden.

Sadece üye olma şartı değil eskiden mesaj sayısı da vardı. Eskiden üyelik açıp yedekte bekletir günü gelince kullanır.. Yarın bir gün yarışma yapacaksın ne malum senin yarışmanda da bunların olmayacağı..

Reactions: Dosi

Bu konunun dışında, bazı bölümlerde insanlara fikir verip etkilemeye çalışanları gördüm bende rahatsız oldum. Başka konuda yapan, gidip özelden de oy ister. Gerçekten çok rahatsız edici. Keşke sadece etiketleme yapılsa ve bu konuda konuşulsa. Buna ver şuna ver gidip, kazanarak ego tatmin edilecek yer değilki bu etkinlikler.

Reactions: Harunnn60
WP grubunu ben demiştim ama sen benim demek istemediğimi anlamamışsın ve tehdit olarak görmüşsün galiba Tolsto

Reactions: Tolstoyevski
Ozana söyledim ama bak yukarıda pekte hak vermedi sanırım onun tepesinin atması için en beğendiği şarkıcı yada en beğendiği filmin finalde yarışması lazım.

Tek biz şikayet ediyoruz zaten neyse soran olursa en adil yarışmalar bizim forumda deriz millette.

Reactions: sokak sanati
Fark 10 değil mi arkadaşlar ve yarışmanın gidişatını etkileyen sonucu bariz etkileyen bir durum var mı?

Öncelikle bu konuda yorum yapmamak adına kendimi çok beklemeye aldım ama özellikle @Harunnn60 kardeşim adımı kullanarak birçok yorumda bulunmuş tüm iyi niyetiyle; teşekkür ederim.

Öncelikle olarak Forumda Anket Öncesi Kesin ve Net bir kural varsa ben kaçırdıysam @bazinga dan özür dilerim ama etkinliği başlatan biri olarak kendi düşünceme göre yeni üye,eski üye yada aktif üye,pasif üye ayrımı yapmadan herkesin oy kullanmasını uygun gördüm.

Belkide fazla iyi niyetli olduğum için olabilir ama herkesin oy kullanma ve fikir beyan etme hakkı olduğunun düşüncesindeyim her zaman.

Çünkü bazı yorumlar insanları üstü kapalı illegelallikle suçlamaya kadar gidebiliyor.
Açıkçası ben kendi adıma gerçekten çok üzüldüm.

Forumda mesaj sayısı 0 gözüken;Titanikde 2 Hababam Sınıfında 1 üyenin oyu nedeniyle... sanki arkadaşlarımı getirmişimde oy kullandırmışım havasında yorumlar okudum.

Kırıldım ve üzüldüm.

Bir konuda @Harunnn60 sana katılıyorum; bu denli büyük etkinliklere girişmemek lazımmış demek ki..

Allahdan oy farkı açıldı......

Herneyse; herkese iyi oylamalar.

İyi akşamlar.

Yakın zamanda @bazinga nın söyleşini yayınlayacağım ; Pazar günüde sonucu açıklarım.

Görüşmek üzere.
İyi Forumlar.

Yakında bi etkinliğimiz var Isot ile orada elimize düşecek. Delirtir bu dediklerini hatırlatırız

Abicim senin bir hatan yok herkesin başına geldi aksine sen yarışmanın güzel yönettin. Ama bu birkaç isim adı sanı belli değil, hiç mesajı yok gelip oy kullanıyorlar. Bunları zaten yönetim tespit eder. Senin bir suçun yok zaten.

Ben kesinlikle sana demedim kendi adıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...