Pekiİlla bunu demek için alıntı yapmana gerek yoktu.
Pekiİlla bunu demek için alıntı yapmana gerek yoktu.
Forumda etkinlik, yarışma için oy dilenmeyen var mı?Oy dilene dilene öne geçmekte çok acı. Titanik her bakımdan kazanandır.
Oy dilenmek dediği de oy kullanmayan kişileri etiketlemek Etiketlediğim bir kişi de Titanic'e verdi oyunu Sokak Sanatı da Titanic kazansın diyenlerden o da etiket yaptı ama ters tepti herkesin özgür iradesi var sonuçta sen ben dedim diye oy vermezForumda etkinlik, yarışma için oy dilenmeyen var mı?
Oy dilene dilene öne geçmekte çok acı. Titanik her bakımdan kazanandır.
Aynennnn öyle. Milletin düşüncesiyle hareket eden varsa gitsin forumun tepesinden atlasın. En azından forumun IQ seviyesi artar.Oy dilenmek dediği de oy kullanmayan kişileri etiketlemek Etiketlediğim bir kişi de Titanic'e verdi oyunu Sokak Sanatı da Titanic kazansın diyenlerden o da etiket yaptı ama ters tepti herkesin özgür iradesi var sonuçta sen ben dedim diye oy vermez
Bazen kaybetmeyi de kabullenmek lazım
Çok sevdiğim bir laf vardır kişi kendinden bilir işiAynennnn öyle. Milletin düşüncesiyle hareket eden varsa gitsin forumun tepesinden atlasın. En azından forumun IQ seviyesi artar.
Aynennnn öyle. Milletin düşüncesiyle hareket eden varsa gitsin forumun tepesinden atlasın. En azından forumun IQ seviyesi artar.
Kaldı ki bu tarz etkinliklerin finalleri gerçek anlamda dilenmekle geçer. Alışmak lazım. Ben alışalı yıllar oldu.Çok sevdiğim bir laf vardır kişi kendinden bilir işi
Mesela ben takas'ı sadece etiketledim konuya çünkü adım gibi eminim ki takas bu konuyu görse HS'a oy verecek. Bunun adına oy dilenmek deniyorsa sadece ahahahaha peki tamam derim
Kendileri gitsinler senin ayağına.Forumun tepesi ben oluyorum gönder atayım
Kendileri gitsinler senin ayağına.
Herkesin dilensin umrumda değil bana göre doğru olmadığını belirtiyorum katılırsın katılmazsın sana kalmış.Forumda etkinlik, yarışma için oy dilenmeyen var mı?
Kaybetmeyi her zaman kabul etmişimdir demek istediğim burada anlaştığın herhangi bir kişiye şu yarışma için oy verir misin dediğinde çoğu kişi seni kırmamak için oy verir ve bu şekilde adalet kalmaz. Çünkü belki de sen bunu demesen ona belki de oy kullanmayacak veyahut rakibe oy verecek ama sen bunu dedikten sonra eğer iyi de anlaşıyorsanız seni kırmamak adına böyle bir jest yapabilir bunu demek istiyorum. Bu benim görüşüm.Oy dilenmek dediği de oy kullanmayan kişileri etiketlemek Etiketlediğim bir kişi de Titanic'e verdi oyunu Sokak Sanatı da Titanic kazansın diyenlerden o da etiket yaptı ama ters tepti herkesin özgür iradesi var sonuçta sen ben dedim diye oy vermez
Bazen kaybetmeyi de kabullenmek lazım
DoğrudurKaybetmeyi her zaman kabul etmişimdir demek istediğim burada anlaştığın herhangi bir kişiye şu yarışma için oy verir misin dediğinde çoğu kişi seni kırmamak için oy verir ve bu şekilde adalet kalmaz. Çünkü belki de sen bunu demesen ona belki de oy kullanmayacak veyahut rakibe oy verecek ama sen bunu dedikten sonra eğer iyi de anlaşıyorsanız seni kırmamak adına böyle bir jest yapabilir bunu demek istiyorum. Bu benim görüşüm.
Oy kullananları inceledim ve hemen hepsi tanıdığımız sürekli aktif kişiler. Sadece 3-4 tane daha az mesaj yazan üye kullanmış ama diğer tarafta da var öyle birkaç kişi. Şaibeli bir durum göremiyorum ben, fark da çok açık zaten.Kim kazanırsa kazansın umrumda değil ama aylardır forumda olmayan yada çok az mesaj yazan üyeler gelip şimdi oy kullanıyor. Bu yarışma değilde başka bir yarışma diyelim haksız bir aday kazansa yarışmaya nasıl olur? Ayrıca @The_Erinch yarışmasına saygısızlık bu. İşte bu sebepler yüzünden favori yarışmalar üstlenmek istemiyorum.
@bazinga geçmişte çok sert çıkmıştın bu konulara, bir bakar mısın kimlerin verdiği gözüküyor zaten. Uygun görülmeyen kişilerin oyları silinsin. Zaten Hababam Sınıfı kazanacak belli ama en azından temiz bir şekilde kazanır.
Mesaj kotası yada aktiflik kotası gibi kurallar vardı? Titanik'e oy veren 2 kişi hiçbir mesajı yok.Oy kullananları inceledim ve hemen hepsi tanıdığımız sürekli aktif kişiler. Sadece 3-4 tane daha az mesaj yazan üye kullanmış ama diğer tarafta da var öyle birkaç kişi. Şaibeli bir durum göremiyorum ben, fark da çok açık zaten.
Forumu ziyaretçi olarak takip edip bu etkinliğe katılım göstermek istemiş olabilirler, çok normal. Uyguladığımız tek kural yarışmadan önce üye olmaktı diye hatırlıyorum. Yani yarışma başladıktan sonra sırf oy kullanmak için üye olmak yasak. Bu durumda sadece Titanic'te 1 kişi var. Yani ha 30-20 olmuş ha 30-19. Oylar beraberliğe falan gelirse gerekeni yaparız.Mesaj kotası yada aktiflik kotası gibi kurallar vardı? Titanik'e oy veren 2 kişi hiçbir mesajı yok.
Hababam Sınıfına oy veren bir kişinin hiçbir mesajı yok. İsim vermiyorum ama anlaşılıyor bariz.
Kazansın ben bir şey demiyorum ama başka bir yarışma olsa mesela haksız birisi kazansa?Forumu ziyaretçi olarak takip edip bu etkinliğe katılım göstermek istemiş olabilirler, çok normal. Uyguladığımız tek kural yarışmadan önce üye olmaktı diye hatırlıyorum. Yani yarışma başladıktan sonra sırf oy kullanmak için üye olmak yasak. Bu durumda sadece Titanic'te 1 kişi var. Yani ha 30-20 olmuş ha 30-19. Oylar beraberliğe falan gelirse gerekeni yaparız.