Uğurlu rakamda makus talihimizi önümüzdeki yıl sonlandıracağımızı düşünüyorum.Tamam işte biz sizi yenmeyi 20 küsür yıl bekledik, şimdi de sıra sizdeKadıköy artık bizim mabedimiz, 6 yıldır kaybetmiyoruz orada
Uğurlu rakamda makus talihimizi önümüzdeki yıl sonlandıracağımızı düşünüyorum.Tamam işte biz sizi yenmeyi 20 küsür yıl bekledik, şimdi de sıra sizdeKadıköy artık bizim mabedimiz, 6 yıldır kaybetmiyoruz orada
Çok üzgünüm ama bu sene derbileri de kapamadınız, kupayı da kapamayacaksınız o hocaylaUğurlu rakamda makus talihimizi önümüzdeki yıl sonlandıracağımızı düşünüyorum.Ayrıca bu tersi olsun.Derbileri aldık, kupayı kapamadık.Şimdi ise derbileri verdik...
Sen sıkı bir Miley Cyrus hayranı mısın?Çok üzgünüm ama bu sene derbileri de kapamadınız, kupayı da kapamayacaksınız o hocayla
@sürgünüm ve @abay-06 aklıma geldi... Ayıp ettiler ansızın habersiz çekip giderek...Beşiktaş'lıyız 😎
@sürgünüm ve @abay-06 aklıma geldi... Ayıp ettiler ansızın habersiz çekip giderek...
Oklavalı sincap sever Çiğdem@sürgünüm ve @abay-06 aklıma geldi... Ayıp ettiler ansızın habersiz çekip giderek...
Farkı 3 e indiriyoruz.@Prens otto ankette oyunu kullan
Yoldaşımızın bayrağı hazır ama tehlike arz ettiğinden paylaşamamaktayım.@DarkLegenD bu aralar hangi takımlısın ?
Aman geç kaldın.Hemen ispikle.@ömer karataş senin de gözünden kaçmış sanırım anket, haber vermiş olayım
@Ege Bartu hangi takımlı bilmiyorum ama onun da oyunu görmüş olalım bari.Aman geç kaldın.Hemen ispikle.
Bilinmeyen numaralardan telefonunu bul.Ara sor.@Ege Bartu hangi takımlı bilmiyorum ama onun da oyunu görmüş olalım bari.
Bu mu? 🤔🤔Yoldaşımızın bayrağı hazır ama tehlike arz ettiğinden paylaşamamaktayım.
Değişen bir şey yok aslında. BJK, Manchester City, Bayern Münih, PSG, Leicester City ve Real Madrid. 🥰@DarkLegenD bu aralar hangi takımlısın ?
Aynen.Bu mu? 🤔🤔
Değişen bir şey yok aslında. BJK, Manchester City, Bayern Münih, PSG, Leicester City ve Real Madrid. 🥰
Bu bayrağı paylaştığında seni ceza, ban gibi şeylerle tehdit ettikleri zaman beni çağır, ben yöneticilerle oturur konuşurum, merak etme. 🤭 (ikisini birden banladılar)Aynen.İnsanın kendini bilmesi güzel bir duygu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?