Hangi Survivor 2016 Karakterisin?

Bende bu kıza gönül kapılarımı açmıştım [emoji2]

Bu hafta büyük ihtimal bırakacağım gibi düzgün karakterli biri kalmayacak sanırım)))
Nihal elenir diye mi? Bu sene diskalifiye olmadı. Nihal diyor:"inş elenirim, elenmezsem elettircem" diye
acunun yerinde olsam elemem elettirme çabalarını dgöstermek için işi yokuşa sürerdim

Nihal elenir diye mi? Bu sene diskalifiye olmadı. Nihal diyor:"inş elenirim, elenmezsem elettircem" diye
acunun yerinde olsam elemem elettirme çabalarını dgöstermek için işi yokuşa sürerdim
Yapamaz onu iyi kaplidir o biraz kızar unutur hemen))

@Forumdash seninki Damla çıkması lazımdı birdaha yap sen.
Niye
damla gibi çok kinder değilim

Yapamaz onu iyi kaplidir o biraz kızar unutur hemen))
Ugurkan erez de hakan hatipoğlu(soyadı doğru dimi) öyle demiş
@Doğu

negzel ortalığı karıştırcaksam
Damla çıkmana şaşırmadım zaten de özellklerini övmüşler aynı acunun damlayı övmesi gibi

ıyyy kaknem hala konuşuyor.ss sana tombalacı semih çıkmış derdine yan

Kızı sattılar kız hala arkadaşız diye tavır koymaması ibo ayağını yaraladı takım bozulmasın diye arıza çıkarmadı.. Damla satış yaptı biraz kızdı unuttu.. Evlenmezse yine unutur her şeyi))) uğur kan Erez bir yıl kızla çalıştı biliyor huyunu)))
.
Düşün ibo semihin ayağını yaralayacak aboovvvv))))

Zeki insan iyi kalpli olur.. Her şeyi kafaya takıp sınır hastası olmak pek zekice değil)))
Alakası yok
Zeki kötü karakterler yok mu bu hayatta 😉 Duygular ve düşünceler farklıdır. Nihalde duygu var düşünce yok.

Alakası yok
Zeki kötü karakterler yok mu bu hayatta 😉 Duygular ve düşünceler farklıdır. Nihalde duygu var düşünce yok.
Zeki onlar.. çok zekiler iyi kalpli olur.. İnsan her yapılanı aklında yürütüp etrafa kin ve nefret aracınca en büyük zararı kendine verir zeki insan affedici olur

Ha kız giyinmesini bilmiyor ama o kadar arkadaş csnlisiydi ki her elemeye çıktığında arkadaşları kurtardı onu ve kız ikinci oldu))).

Semih çok zeki iyi mi peki sence