Hangi Survivor 2016 Karakterisin?

fark-ı ben siz kaknemler gibi semih-atakan çıkmadı :F
Damla!

s-df83b70b7c65fc1e4b74ad7ad3807068201544ee.webp

Her şeye olumlu bakmak senin doğanda var! Her türlü zorluğa rağmen azminle dağları delersin sen! Girdiğin her ortama ayak uyduran ve arkadaşların tarafından sevilen bir yapın var. Bu senin en güzel özelliklerinden biri. Ama bazen duygusal yönün ağır basıyor ve olayları gereğinden fazla büyütüyorsun. O durumlarda mantığını devreye sokarsan her şey daha da güzel olacak senin için! Asla pes etme!
Bende bu kıza gönül kapılarımı açmıştım [emoji2]

Bu hafta büyük ihtimal bırakacağım gibi düzgün karakterli biri kalmayacak sanırım)))
Nihal elenir diye mi? Bu sene diskalifiye olmadı. Nihal diyor:"inş elenirim, elenmezsem elettircem" diye:X acunun yerinde olsam elemem elettirme çabalarını dgöstermek için işi yokuşa sürerdim:A

Nihal elenir diye mi? Bu sene diskalifiye olmadı. Nihal diyor:"inş elenirim, elenmezsem elettircem" diye:X acunun yerinde olsam elemem elettirme çabalarını dgöstermek için işi yokuşa sürerdim:A
Yapamaz onu iyi kaplidir o biraz kızar unutur hemen))

@Forumdash seninki Damla çıkması lazımdı birdaha yap sen. :D
Niye:F damla gibi çok kinder değilim:A

Yapamaz onu iyi kaplidir o biraz kızar unutur hemen))
Ugurkan erez de hakan hatipoğlu(soyadı doğru dimi) öyle demiş:F @Doğu

negzel ortalığı karıştırcaksam :A
Damla çıkmana şaşırmadım zaten de özellklerini övmüşler aynı acunun damlayı övmesi gibi:F

Niye:F damla gibi çok kinder değilim:A

Ugurkan erez de hakan hatipoğlu(soyadı doğru dimi) öyle demiş:F @Doğu

Damla çıkmana şaşırmadım zaten de özellklerini övmüşler aynı acunun damlayı övmesi gibi:F
Kızı sattılar kız hala arkadaşız diye tavır koymaması ibo ayağını yaraladı takım bozulmasın diye arıza çıkarmadı.. Damla satış yaptı biraz kızdı unuttu.. Evlenmezse yine unutur her şeyi))) uğur kan Erez bir yıl kızla çalıştı biliyor huyunu)))
.
Düşün ibo semihin ayağını yaralayacak aboovvvv))))

Alakası yok :) Zeki kötü karakterler yok mu bu hayatta 😉 Duygular ve düşünceler farklıdır. Nihalde duygu var düşünce yok.
Zeki onlar.. çok zekiler iyi kalpli olur.. İnsan her yapılanı aklında yürütüp etrafa kin ve nefret aracınca en büyük zararı kendine verir zeki insan affedici olur

Ha kız giyinmesini bilmiyor ama o kadar arkadaş csnlisiydi ki her elemeye çıktığında arkadaşları kurtardı onu ve kız ikinci oldu))).

Zeki onlar.. çok zekiler iyi kalpli olur.. İnsan her yapılanı aklında yürütüp etrafa kin ve nefret aracınca en büyük zararı kendine verir zeki insan affedici olur

Ha kız giyinmesini bilmiyor ama o kadar arkadaş csnlisiydi ki her elemeye çıktığında arkadaşları kurtardı onu ve kız ikinci oldu))).
Semih çok zeki iyi mi peki sence :A