Ergen sms ordusu güzel strateji)))Ütopyada kac kisiyi elemisti adam bu strajetijisiyle![]()
Ergen sms ordusu güzel strateji)))Ütopyada kac kisiyi elemisti adam bu strajetijisiyle![]()
Hacı yaa o incinin kavga olayını bul izle biİçeride bilmiyorum ama dışarıdaki konuşmaları bu tarzdaydı.. Burada farklı bir olay tek iboya değil tüm takıma tepkisi.. Zzaten Nihale kalsa bu ihaneti unutmuştu ama takımı onu ihanetle suçluyor takım disliyor onu. Onların kendisi gibi olmadığını böyle anlayacak artık istese de affedemez demem bundan
Eee ben de derim sana o zaman halk finalde sms desteğini cekti şampiyonlugu kaçırdı. Nerde kaldı zekiliği7 kisiyi alt eden korkutan sms 1.ligi koltugunda olan korkudan yazilmayan 7 kisi ile bas eden zeki degil![]()
İbo Nihali yazdığı için kavga çıkmadı sen nasıl izliyorsun ya))) Ödül oyununda sarmaş dolaş değil miydiler.. Dünkü bölüm sonu tüm takım çıktı sen bize ihanet ettin deyip kızı dışladı.. Damla atar yapıyor fragmana göre sanki Nihal damlayı yazmış)))Hacı yaa o incinin kavga olayını bul izle bi![]()
Bak aslında konu pınarın cafe gurubunda bi anda sivrilmesi ve incinin her konuda geri planda kalıp tüm gruba sinirlenmişti. Nihallerin kavgası neyden cıktı? İbo be onun sorunlarından. Ütopyada en çok cafeye zarar veren inciydi söylemleriyl, burda da oyun kazanamayıp laf sokup bir şekilde semihle munakaşaya girmesi de niahli takım olarak düşürüyor. İki olay da benim için aynı kefede.
Eee ben de derim sana o zaman halk finalde sms desteğini cekti şampiyonlugu kaçırdı. Nerde kaldı zekiliği![]()
Ben "nihali yazdiği için mi kavga çıktı" dedim? İbo ve sorunları dedim. İlk sorunları ve kavgaları neyde oldu? İbonun çok yemesi ve ibonun coconutı çok yemesinden olmadı mı? Ta ki o zamana kadar çok iyi değillermiydi? Sorunlarını tam hallettiler mi? Hayır.İbo Nihali yazdığı için kavga çıkmadı sen nasıl izliyorsun ya))) Ödül oyununda sarmaş dolaş değil miydiler.. Dünkü bölüm sonu tüm takım çıktı sen bize ihanet ettin deyip kızı dışladı.. Damla atar yapıyor fragmana göre sanki Nihal damlayı yazmış)))
Dediğim gibi Nihale kalsa yine affederdi tatsızlık çıkmasın diye bundan dolayı kavga etmez Nihal.. Nihale koyan onların onu dışlaması ve nefretle bakması Nihal ondan üzülüyor ve ağlıyor. Ha Nihal iboyu gömdü için ibo ayrıca nefret duyuyor nihalden.ibomuhtemelen gidip kıza demediğini bırakmadı Nihal ondan ben iboyla savaşamam diyor.. Normalde Nihalin iboya kızması gosrecegim iboyo demesi lazım.
Ben "nihali yazdiği için mi kavga çıktı" dedim? İbo ve sorunları dedim. İlk sorunları ve kavgaları neyde oldu? İbonun çok yemesi ve ibonun coconutı çok yemesinden olmadı mı? Ta ki o zamana kadar çok iyi değillermiydi? Sorunlarını tam hallettiler mi? Hayır.
Üşenmemiş bide iboyla olacak olan şeyleri yazmış yaabal g
Bi anlıyorsun dediklerimi de anlamamazlıktan geliyorunneyse yarın gece görücez.