Damien Duff
Süper Favori Üye
Maç var @Emre OzansoyKuruluş Osman'ın yeni bölümü 22 Ocak'ta... Yokluğunda Benim Adım Melek yükselir, Doğduğun Ev Kaderindir'de izleyici çeker umarım.
Maç var @Emre OzansoyKuruluş Osman'ın yeni bölümü 22 Ocak'ta... Yokluğunda Benim Adım Melek yükselir, Doğduğun Ev Kaderindir'de izleyici çeker umarım.
Savascı yokmuş 6 da alırBu hafta eski diziler başlıyor ama belki rüyanda 5 reyting alabilir.
Pilot bittiği için onun yerinede Şampiyonu övecem yanı yandınız @MasacRE alısık yanmayada sizin işiniz zor @Forumdash @Harunnn60 @Silinmiş Üye @xemrexxx @AseratBaydın artık yeter
Kitlesi hemen kaçmaz herhaldeAncak bu hafta alır zaten
Muhteşem doktor 2 bölümü sadece göze alamamıs en korkan dizi ödülünü versin @Aserat ona Eşkiya 3 bölüm olmucak @xBUGRAx @xemrexxx @Forumdash @serhatt @ömer karataş @batuhankaralar @ozgur2113Şampiyon 6 alırsa foruma bir ay girmem.
Övme şu oyunculuktan yoksun Tolgahan'ın dizisini.
Muhteşem demişim @Forumdash @xemrexxxMuhteşem doktor 2 bölümü sadece göze alamamıs en korkan dizi ödülünü versin @Aserat ona Eşkiya 3 bölüm olmucak @xBUGRAx @xemrexxx @Forumdash @serhatt @ömer karataş @batuhankaralar @ozgur2113
Osmanımda 3 bölüm olmucak gerçek dizi bunlar işte ayoll siz 2 bölümü göze alamıyorsunuzOnların ki korkaklık değil reyting çok ve dizi ucuz olduğu için sadece bir hafta ara verse bile çok reklam almasa da kazanır Mucize Doktor.
Muhteşem Diriliş Doktor da dersin yakındaMuhteşem demişim @Forumdash @xemrexxx
Hahah @xemrexxx yüzünden hep anlarsınMuhteşem Diriliş Doktor da dersin yakında
@xemrexxx durumu gerçekten vahim ama yine sürekli bir gözü üstümüzde öcü gibi ben onu sürekli görüyorum konusmuyor sadece ve öyle oluncada korkuyorum İyice avni gibi oldu sadece gözetliyor @Harunnn60 @serhattBilmem mi @xemrexxx iyice ev hanımı oldu ugramıyor bile
Yarın güldürdü atar yine sadece@xemrexxx durumu gerçekten vahim ama yine sürekli bir gözü üstümüzde öcü gibi ben onu sürekli görüyorum konusmuyor sadece ve öyle oluncada korkuyorum İyice avni gibi oldu sadece gözetliyor @Harunnn60 @serhatt
Sen gelmeden 1 saat önce öyle yapıp gitmişti @xemrexxxYarın güldürdü atar yine sadece
Oysa dizi izleyip geleceğimi biliyordu dün gecedenSen gelmeden 1 saat önce öyle yapıp gitmişti @xemrexxx
Belkide senden kaçıyordurOysa dizi izleyip geleceğimi biliyordu dün geceden
Bana ugramasın en azından sana ugrasın yaniBelkide senden kaçıyordur
Avni gibi sürekli dürbünüyle gözü üstümde zaten bu halını konusan halıne tercih ederdim daha tedirgin oldum @xemrexxxBana ugramasın en azından sana ugrasın yani
EDHO ve Osman salı ve çarşamba ATV'de maç olduğu için mecburen 3 hafta ara veriyor saçmalaman üstünde yine.Osmanımda 3 bölüm olmucak gerçek dizi bunlar işte ayoll siz 2 bölümü göze alamıyorsunuz
Senden korkan senin gibi olsun muşamba suratlıPilot bittiği için onun yerinede Şampiyonu övecem yanı yandınız @MasacRE alısık yanmayada sizin işiniz zor @Forumdash @Harunnn60 @Silinmiş Üye @xemrexxx @Aserat
Reklamcılar peşimizde mali sıkıtımız yok o yüzden tam gaz devam çatlaMuhteşem doktor 2 bölümü sadece göze alamamıs en korkan dizi ödülünü versin @Aserat ona Eşkiya 3 bölüm olmucak @xBUGRAx @xemrexxx @Forumdash @serhatt @ömer karataş @batuhankaralar @ozgur2113