The_Erinch
Favori Üye
Sanırım Türkiye hazır değil 45 dakkaya ..Alışmışız 8 de başlayıp 12 de dizinin karşısından kalkmayadakikaları kısaltsalar Hepsi
Sanırım Türkiye hazır değil 45 dakkaya ..Alışmışız 8 de başlayıp 12 de dizinin karşısından kalkmayadakikaları kısaltsalar Hepsi
hem reklam maliyetleri dizi süresinden sıkıntılı @The_ErinchSanırım Türkiye hazır değil 45 dakkaya ..Alışmışız 8 de başlayıp 12 de dizinin karşısından kalkmaya![]()
Bir orta yolu bulunuyor ya..firmalarda kime ne reklamı vereceğini bilir. Bu aralar tek nedeni ülkede herşeyin fiyatının artması..başka birşey değil.hem reklam maliyetleri dizi süresinden sıkıntılı @The_Erinch
Evet @ForumdashBu dizi mi diyorsun? Prime'da varmiş ve fazla arka sokaklar gibi
![]()
Birsen Altuntaş yazdı.Gençler EDHO’nun 21’inde döneceğini nereden biliyorsunuz?
Ben çözdüm çarşambadan sonraki diziler iki hafat önceki diziler bir hafta ara vermişler. Yani yılbaşı haftası ve sonraki haftaİşte Yapımcı ve Kanal beklentilerine göre bir plan yapıyordur. Mesela zaten 20 rating dayanan bir Mucize Doktor var;taze dizi tüm sponsor ve reklamlar kendinden geliyordur o yüzden kanal beklemez çok...Diğeride süreyi uzn tutar ki daha iyisi olsun diye. Arz talep meselesi.
Mucize Doktor ;Perşembe oluyor ama.Mucize Doktor 1 hafta ara verdi.Ben çözdüm çarşambadan sonraki diziler iki hafat önceki diziler bir hafta ara vermişler. Yani yılbaşı haftası ve sonraki hafta
O hariç o zamanMucize Doktor ;Perşembe oluyor ama.Mucize Doktor 1 hafta ara verdi.
5 Reyting geliyorSavaşçı bu hafta da yokmuş gözün aydın.@Çiğdem
Baydın artık yeter5 Reyting geliyor![]()
![]()
@MasacRE @Silinmiş Üye @Forumdash @Harunnn60 @ozgur2113 @xemrexxx @serhatt @Yiğitt
Ancak bu hafta alır zaten5 Reyting geliyor![]()
![]()
@MasacRE @Silinmiş Üye @Forumdash @Harunnn60 @ozgur2113 @xemrexxx @serhatt @Yiğitt