Damien Duff
Süper Favori Üye
Maç var @Emre OzansoyKuruluş Osman'ın yeni bölümü 22 Ocak'ta...Yokluğunda Benim Adım Melek yükselir, Doğduğun Ev Kaderindir'de izleyici çeker umarım.
Maç var @Emre OzansoyKuruluş Osman'ın yeni bölümü 22 Ocak'ta...Yokluğunda Benim Adım Melek yükselir, Doğduğun Ev Kaderindir'de izleyici çeker umarım.
Savascı yokmuş 6 da alırBu hafta eski diziler başlıyor ama belki rüyanda 5 reyting alabilir.![]()
Pilot bittiği için onun yerinede Şampiyonu övecem yanı yandınızBaydın artık yeter![]()
Kitlesi hemen kaçmaz herhaldeAncak bu hafta alır zaten![]()
Muhteşem doktor 2 bölümü sadece göze alamamıs en korkan dizi ödülünü versin @Aserat onaŞampiyon 6 alırsa foruma bir ay girmem.
Övme şu oyunculuktan yoksun Tolgahan'ın dizisini.![]()
Muhteşem demişimMuhteşem doktor 2 bölümü sadece göze alamamıs en korkan dizi ödülünü versin @Aserat onaEşkiya 3 bölüm olmucak
![]()
![]()
@xBUGRAx @xemrexxx @Forumdash @serhatt @ömer karataş @batuhankaralar @ozgur2113
Osmanımda 3 bölüm olmucak gerçek dizi bunlar işte ayoll siz 2 bölümü göze alamıyorsunuzOnların ki korkaklık değil reyting çok ve dizi ucuz olduğu için sadece bir hafta ara verse bile çok reklam almasa da kazanır Mucize Doktor.![]()
Muhteşem Diriliş Doktor da dersin yakında
@xemrexxx durumu gerçekten vahim ama yine sürekli bir gözü üstümüzde öcü gibi ben onu sürekli görüyorum konusmuyor sadece ve öyle oluncada korkuyorum
Yarın güldürdü atar yine sadece@xemrexxx durumu gerçekten vahim ama yine sürekli bir gözü üstümüzde öcü gibi ben onu sürekli görüyorum konusmuyor sadece ve öyle oluncada korkuyorumİyice avni gibi oldu sadece gözetliyor
![]()
![]()
@Harunnn60 @serhatt
![]()
Oysa dizi izleyip geleceğimi biliyordu dün geceden
Belkide senden kaçıyordurOysa dizi izleyip geleceğimi biliyordu dün geceden![]()
Bana ugramasın en azından sana ugrasın yaniBelkide senden kaçıyordur![]()
![]()
![]()
Avni gibi sürekli dürbünüyle gözü üstümde zaten bu halını konusan halıne tercih ederdim daha tedirgin oldumBana ugramasın en azından sana ugrasın yani![]()
EDHO ve Osman salı ve çarşamba ATV'de maç olduğu için mecburen 3 hafta ara veriyor saçmalaman üstünde yine.Osmanımda 3 bölüm olmucak gerçek dizi bunlar işte ayoll siz 2 bölümü göze alamıyorsunuz![]()
![]()
![]()
Senden korkan senin gibi olsun muşamba suratlıPilot bittiği için onun yerinede Şampiyonu övecem yanı yandınız![]()
![]()
@MasacRE alısık yanmayada sizin işiniz zor @Forumdash @Harunnn60 @Silinmiş Üye @xemrexxx @Aserat
![]()
![]()
![]()
Reklamcılar peşimizde mali sıkıtımız yok o yüzden tam gaz devam çatlaMuhteşem doktor 2 bölümü sadece göze alamamıs en korkan dizi ödülünü versin @Aserat onaEşkiya 3 bölüm olmucak
![]()
![]()
@xBUGRAx @xemrexxx @Forumdash @serhatt @ömer karataş @batuhankaralar @ozgur2113