Benim erkelerden hoşlandığımı cümle alem biliyor beAaa onu sen demek istiyorsun bence ama utanıyorsun @xemrexxx ile bana dedirttirip diyenler var diye diyeceksin
Benim erkelerden hoşlandığımı cümle alem biliyor beAaa onu sen demek istiyorsun bence ama utanıyorsun @xemrexxx ile bana dedirttirip diyenler var diye diyeceksin
Bence dediğim doğru kendine onu işatetlicek arkadaş arıyorsunBenim erkelerden hoşlandığımı cümle alem biliyor be
Hadi ordan be ne alakası varBence dediğim doğru kendine onu işatetlicek arkadaş arıyorsun
Oha la o zaman forumda gizli erkek sevenler var @Ahmed duy bunları itiraf ettirt Çiğdem oy vermeden oy sayısı bu kadar fazla 😱Damacana deseydin,senin ilgi alanın
Gizleyince sen de göremiyorsun
Ben kadın dedim, açık oylamaya çevirip görün
Aaa olmaz gizlide kalacak , sen erkek dedin demek için @cookiesBen kadın dedim, açık oylamaya çevirip görün
Aaa olmaz gizlide kalacak , sen erkek dedin demek için @cookies
Ben mi gizlemişimBen kadın dedim, açık oylamaya çevirip görün
Sen yaşlanmışsın zaten iftira atsak ne olur ahahahaha.Ben de kadın dedim şimdi iftira atanlar olur.
Düşmanım, çekemeyenim çok.Sen yaşlanmışsın zaten iftira atsak ne olur ahahahaha.
Sen kendine bak ayoll kel kafaBu konuda haksızsın, evet. @Çiğdem- 'e damacana bile fazla ahahahaha.
Forumda herkes gizli parlakçıOha la o zaman forumda gizli erkek sevenler var @Ahmed duy bunları itiraf ettirt Çiğdem oy vermeden oy sayısı bu kadar fazla 😱
Sorgu odasındaki sorularından sonra kadın dediğini hiç sanmıyorum canımBen de kadın dedim şimdi iftira atanlar olur.
Tabisi parlakçı olmamak olmaz @Maskeli Fedai bile olabilir belkiForumda herkes gizli parlakçı
Sorgu odasında ne gibi sorular sordu @mrt-06Sorgu odasındaki sorularından sonra kadın dediğini hiç sanmıyorum canım
Parlaklarla ilgili sorulabilecek her bel altı soruyu sorduTabisi parlakçı olmamak olmaz @Maskeli Fedai bile olabilir belki
Sorgu odasında ne gibi sorular sordu @mrt-06