Hangi Cinsiyetten Hoşlanıyorsunuz ?

Hangisi ?

• Erkek

Oy: 9 34.6%
  • Kadın

Oy: 15 57.7%
  • İkisi de

Oy: 2 7.7%
  • Damacana Bile Olur...

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    26
Damacana şıkkına mı vermiştin ora sıfırlandı. :A

Hayır erişkin insan dişisi dışında herhangi bir cisim ya da baltalar ilgimi çekmiyor, dişiler doğanın sanat eserleridir zira. Uzun şelale saçlar, bal dudaklar, kıvrımsal kalçalar, evrimsel süreçte gelişmiş şekil almış dolgun göğüsler... :A

Hayır erişkin insan dişisi dışında herhangi bir cisim ya da baltalar ilgimi çekmiyor, dişiler doğanın sanat eserleridir zira. Uzun şelale saçlar, bal dudaklar, kıvrımsal kalçalar, evrimsel süreçte gelişmiş şekil almış dolgun göğüsler... :A
Bak @cookies , burada abin var. O, sana cinsel konularda yardım edebilir.

Bilmeyen de burayı LGBT forumu sanacak ankete bir tane bile kadın işaretleyen yok. :F @Çiğdem- @Forumdash @xemrexxx
Kaldın mı böyle. :A

2039033_ob69e.jpg

Askerde bu mesajı aklına getirsen yeter. :A :A @S.G.A.T.

Ben kendi cevabımdan önce çok sevdiğim iki arkadaşımın cevaplarını bildirmek istiyorum. :A

@Çiğdem- : Damacana Bile Olur
@xemrexxx : Damacana Bile Olur

Tanısan çok severdin :A @Çiğdem- le rakip olurdunuz :)

Senin cevabın da 4.şık mı Serhancığım :A

Kadınlardan hoşlanıyorum ama forumdaki 'Parlak Takımı' gücümüzü göstermek için ERKEK dedim. Tüm halkımızı ERKEK demeye davet ediyorum, toplaşsın bizim tayfa. :A @Çiğdem- @MasacRE- @S.G.A.T. @Ahmed @Thequeer
Aaa @Yiğitt Kadınlardan hoşlanıyormuş 😱😱😱 Ayoll forumun erkeklerinin yarısının şuan parlakçı olmasında öncülük o etti zaten onun yüzünden rakip çıktı bir sürü bana şimdi ne diyor :A :A :A @S.G.A.T. @Forumdash

Aaa @Yiğitt Kadınlardan hoşlanıyormuş 😱😱😱 Ayoll forumun erkeklerinin yarısının şuan parlakçı olmasında öncülük o etti zaten onun yüzünden rakip çıktı bir sürü bana şimdi ne diyor :A :A :A @S.G.A.T. @Forumdash
Ne bileyim ben peşimden geleceklerini, benim yüzümden başladı forumda biliyorum. Amacım seni bitirmekti, başarılı oldum. 7-8 rakip çıkardım. :Z

Hiç biri demek istiyorum. Sex kadar insanı tüketen başka bir şey varsa oda internet. İkisinde çok hoş ve bir gün nefret edebileceğimi düşünüyorum.:X