Onu sen al kafanda paralansınGerçek bi erkek napsın seni,damacana neyine yetmiyor
Onu sen al kafanda paralansınGerçek bi erkek napsın seni,damacana neyine yetmiyor
Ben senin kafanda paralamayı düşünüyordum oysa kiOnu sen al kafanda paralansın
Bu nasıl bir bakış açısıdır yahu. Biat edin ulan.
Çok zor ama tüm hayatını buna adaman lazım ve anlamadan da ölme ihtimalin bayağı yüksek.Bence herkes böyle düşünmeli. Gerçek bilgiye artık ulaşmamız lazım. Hiç bir şey öğrenmeden ölmek istemiyorum.
Bu konuda haksızsın, evet. @Çiğdem- 'e damacana bile fazla ahahahaha.Gerçek bi erkek napsın seni,damacana neyine yetmiyor
Sen Marduk'sun, rahat takıl.Bence herkes böyle düşünmeli. Gerçek bilgiye artık ulaşmamız lazım. Hiç bir şey öğrenmeden ölmek istemiyorum.
Bu konuda böyle düşünen tek ben değilmişim,güzelBu konuda haksızsın, evet. @Çiğdem- 'e damacana bile fazla ahahahaha.
Damacananın bile bir karizması var. Şimdi bu avatarına sincapları koyuyor ama Çiğdem'e sincaplar dönüp bakmaz, acı ama gerçek ahahahahaha.Bu konuda böyle düşünen tek ben değilmişim,güzel
Sizi yakıştırıyorum ben Bİ düşünDamacananın bile bir karizması var. Şimdi bu avatarına sincapları koyuyor ama Çiğdem'e sincaplar dönüp bakmaz, acı ama gerçek ahahahahaha.
Bu bir skandal.Sizi yakıştırıyorum ben Bİ düşün
Niye ki bence uyumlu bir çift olabilirsinizBu bir skandal.
Ne alakası var canım. Kendisi hacca gitmek için döviz gibi entrikalı işlere giren çirkin kara kuru bir teyze olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.Niye ki bence uyumlu bir çift olabilirsiniz
Kendin diyorsun işte döviz birikimi yapıyor,hiç çalışmadan paralarını yersin beleştenNe alakası var canım. Kendisi hacca gitmek için döviz gibi entrikalı işlere giren çirkin kara kuru bir teyze olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Kahve fincanı veya mesir macunu daha iyi bir tercih olabilirdi.Sen ne olmasını isterdin?
Niçin kurcalıyorsun
Kimin ne oy verdiğini sen göremiyormusun
HayırKimin ne oy verdiğini sen göremiyormusun
MerakNiçin kurcalıyorsun
Vuhu desene bu işler karmaşık işlerBen yorum yazmadım oyda vermedim yahuyeni verdim tabii ki erkek