Admin değil misin? Bakacaksın tek tek. Halkını rahatsız etmeye hakkın yok gereksiz bildirim yollayarak.Gördüm önceki mesajını. Yazanlar yazmasın zaten tek tek bakmadım henüz. .ss
Neden.
Admin değil misin? Bakacaksın tek tek. Halkını rahatsız etmeye hakkın yok gereksiz bildirim yollayarak.Gördüm önceki mesajını. Yazanlar yazmasın zaten tek tek bakmadım henüz. .ss
Neden.
yine de unutulma tehlikesi olabilir söyleyeyim. Hava da sıcak beyinler buhar.Gördüm önceki mesajını. Yazanlar yazmasın zaten tek tek bakmadım henüz. .ss
Neden.
CS Go yüklüyorum varsa hesabın bir kafana vurayım dürbünlüyle hak ediyorsun.Admin değil misin? Bakacaksın tek tek. Halkını rahatsız etmeye hakkın yok gereksiz bildirim yollayarak.
Yok ya unutulmaz.yine de unutulma tehlikesi olabilir söyleyeyim. Hava da sıcak beyinler buhar.
16 Haziran benim.Herkes doğum ayını ve gününü yazabilir mi? Konuyu bir güncelleyelim.
@EFE UYSAL @Çiğdem- @vadikızı @Yiğitt @denizz19 @DarkLeqenD @cookies @pompy @sokak sanati @Aserat @S.G.A.T. @Bully @Dosi @Harunnn60 @xemrexxx @turkuazz @MasacRE- @eskici @MayısKralı @*YıldırıM* @Polat Şaşmaz @destere @Forumdash @Doğu @xBUGRAx @papuleoo @mesmeso61 @batuhankaralar @Sherlock @FaJi @Billy Kane @dizi kolik @sürgünüm @MEnes @OzaN @Yakamoz-Asi @yatutarsa @emree-29 @berkann @HachiKo @tolgab @Ahmad @Tolstoyevski @ozgur2113 @RüzgarGülü @-KADİR-- @takas @Maskeli Fedai @Danger UA! @XanTier @GAY1i @DiziTutkunu @Titanium @Tzira @ömer karataş @38AhmetKK @HeisenBerg @12.Adam @yigit_00 @Jonsnow @adventurous @ehsan7000 @hayret bi şey @kevinspacey @utawleee @Emin Özaltun @BuraK @ozmoturk @Mr.At @WesTxCoasT @umuttanyel @Since2011 @kerim yavuz @Ice_Cool_23 @MelankoliK @dreamy @soo @gözlemci @GunesinOglu
Vaaay, 16 liraya kıydın demek.CS Go yüklüyorum varsa hesabın bir kafana vurayım dürbünlüyle hak ediyorsun.
Yok ya unutulmaz.
Aslında daha önceden almıştım ama eski bilgisayarda çalıştıramadım, şimdi yenisinde açılır diye kuruyorum. O zaman mümkünatı olduğu bir gün özelden yazarsın.Vaaay, 16 liraya kıydın demek.
Var ama oynamıyorum.
Tamam bi ara oynarız belkiAslında daha önceden almıştım ama eski bilgisayarda çalıştıramadım, şimdi yenisinde açılır diye kuruyorum. O zaman mümkünatı olduğu bir gün özelden yazarsın.
Pek hoşuma gitmedi baktım da. Call Of Duty 2'ye dönerim ben yineTamam bi ara oynarız belki
Ben de hiç devamlı oynamadım. Sarmıyor beniPek hoşuma gitmedi baktım da. Call Of Duty 2'ye dönerim ben yine
Abartılı olmuş grafikleri. Zaten çok oyun oynayan biri değilim biliyorsun, strateji ve vurmalıklı seviyorım ama basit olmalı.Ben de hiç devamlı oynamadım. Sarmıyor beni
dandik demek istedin sanırımAbartılı olmuş grafikleri. Zaten çok oyun oynayan biri değilim biliyorsun, strateji ve vurmalıklı seviyorım ama basit olmalı.
Hayır grafiksel olarak dedim dandik değil.. Mesela Doom serisinin ilk oyunu çamur gibi grafiği var, dandik mi oluyor? Oyun kötüyse dandiktir grafik başka bir olay...dandik demek istedin sanırım
Bu devirde önemli bir unsur.Hayır grafiksel olarak dedim dandik değil.. Mesela Doom serisinin ilk oyunu çamur gibi grafiği var, dandik mi oluyor? Oyun kötüyse dandiktir grafik başka bir olay...
O bakışaçısına göre değişir sen oyunu grafiğine göre seçiyorsan evet bir unsurdur ama hikayeli seviyorum diyordun, mesela hikaye ilerleyişi berbat olup grafiği muazzam olsa iyi oyun der miydin?Bu devirde önemli bir unsur.
Öyle oyunları satın almıyorum bile.O bakışaçısına göre değişir sen oyunu grafiğine göre seçiyorsan evet bir unsurdur ama hikayeli seviyorum diyordun, mesela hikaye ilerleyişi berbat olup grafiği muazzam olsa iyi oyun der miydin?