Yabancı çoban misali bir durum oluyor. Üzülüyorum ben de ironi kısmını %70lere azalt belki diğerleri ciddiye alınırKaliteli esprilerim boşa gidiyor diye üzülüyorum ve sinirleniyorum. 😣😡
Yabancı çoban misali bir durum oluyor. Üzülüyorum ben de ironi kısmını %70lere azalt belki diğerleri ciddiye alınırKaliteli esprilerim boşa gidiyor diye üzülüyorum ve sinirleniyorum. 😣😡
%30 ciddiyet mi? Bu benim için çok fazla. 😳Yabancı çoban misali bir durum oluyor. Üzülüyorum ben de ironi kısmını %70lere azalt belki diğerleri ciddiye alınır
Haklısın pardon. Bunu %10 yapalım%30 ciddiyet mi? Bu benim için çok fazla. 😳
bundan sonra ben de öyle yaparım@DarkLegenD 'in mesajlarının %95'i ironi ve %5'i nde ciddi yazdığında bu kez biz ayırt edemeyip ciddiye almıyoruz diye tripleniyor @Gerekli24
Herkes senin seviyede değilKaliteli esprilerim boşa gidiyor diye üzülüyorum ve sinirleniyorum. 😣😡
Bu övgü bana 4 yıl daha yeter. 🥰Herkes senin seviyede değil
Anketin amacı ikametgah yani yaşanılan yerin oylanmasıydı, yoksa nerelisiniz, memleketiniz neresi diye sorulurdu. Aşk olsun sen bile bunu yapıyorsan...Ankara olarak değiştirdim Kalbim orda
Baksana ankette 3 kişi kaldıkları yeri farklı yapmış. Ben de eksik kalmayayım bariAnketin amacı ikametgah yani yaşanılan yerin oylanmasıydı, yoksa nerelisiniz, memleketiniz neresi diye sorulurdu. Aşk olsun sen bile bunu yapıyorsan...
@BesaleT 'in ikametgah adresi İzmir ise ancak geçici olarak Ankara'daysa İzmir demesi normal. Fakat temelli Ankara'ya taşınmışsa İzmir diyerek bizlere ayıp etmiş olur, memleketiniz neresi ya da tatilde nereye gidiyorsunuz anketi değil zira bu. @BesaleTBaksana ankette 3 kişi kaldıkları yeri farklı yapmış. Ben de eksik kalmayayım bari
@BesaleT Ankara'da yaşıyor ama gidip İzmir demiş Ankaramın 1 eksik oyunu tamamlamak istedim
Senelerdir Ankara'da ve düzenli işi var, tabi ki artık Ankara@BesaleT 'in ikametgah adresi İzmir ise ancak geçici olarak Ankara'daysa İzmir demesi normal. Fakat temelli Ankara'ya taşınmışsa İzmir diyerek bizlere ayıp etmiş olur, memleketiniz neresi ya da tatilde nereye gidiyorsunuz anketi değil zira bu. @BesaleT
@DR aynısı senin için de geçerli diyecektim ama 5 seneliğine Ankara'ya taşınmak ayrı bir olay tabi.
Her ikisi de doğru değil, kırk yılın başı bir adres tespiti nüfus sayımı yapalım dedik o öyle yaptı bu sıfır kalmasın şu şöyle derken anketin doğruluğuna gölge düşer oldu...Senelerdir Ankara'da ve düzenli işi var, tabi ki artık Ankara
Şuan mevcut olarak kalınan yer başkent sonuçta bence o İzmir 0 oy ile kaldı diye yaptı, ben de Ankara 1 oy eksildi diye yaptım @BesaleT
Herkes biliyor nerde kaldığımı. Sorun değilHer ikisi de doğru değil, kırk yılın başı bir adres tespiti nüfus sayımı yapalım dedik o öyle yaptı bu sıfır kalmasın şu şöyle derken anketin doğruluğuna gölge düşer oldu...
Ben de o zaman Afyonkarahisar diyim o zamanAnketin amacı ikametgah yani yaşanılan yerin oylanmasıydı, yoksa nerelisiniz, memleketiniz neresi diye sorulurdu. Aşk olsun sen bile bunu yapıyorsan...
Bursa'da yaşamıyor muydun Afyon'da yaşıyorsan tabi öyle demen daha doğru olur.Ben de o zaman Afyonkarahisar diyim o zaman
Ben de o zaman Afyonkarahisar diyim o zaman
Yurtdışına geri taşındım tamamBursa'da yaşamıyor muydun Afyon'da yaşıyorsan tabi öyle demen daha doğru olur.
Hayır herkes madem memleketini söyleyecekse dedimBursa'da yaşamıyor muydun Afyon'da yaşıyorsan tabi öyle demen daha doğru olur.