- Reaksiyon puanı
- 39,952
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Millet yurtdışına kaçmış, diye yorumlarım. ✍️✍️İstanbul beklediğimin çok altında kaldı...
İngiltere'de yaşamana rağmen Denizli'yi işaretledin 👏Millet yurtdışına kaçmış, diye yorumlarım. ✍️✍️
@Sherlock da İngiltere'de yaşıyor ama İstanbul demiştir mesela. 🤭Memleket Ankara ama yaşadığım yer yurt dışı
------
İngiltere'de yaşamana rağmen Denizli'yi işaretledin 👏
Seni örnek alıp Ankara mı desem?
İngiltere iyi bir yer değilmiş demek ki iki o ülkede kalan aynı hareketi yaptığına göre@Sherlock da İngiltere'de yaşıyor ama İstanbul demiştir mesela. 🤭
İngiltere'ye laf mı attın sen?!İngiltere iyi bir yer değilmiş demek ki iki o ülkede kalan aynı hareketi yaptığına göre
Galiba biraz öyle oldu
İngiltere'nin merkezinde, Denizli'de yaşıyorum. @Sherlock ile komşu sayılırım.
Yalan, benim böyle bir komşum yok. @Dosi Ben, İngiltere'nin burjuva kesiminde yaşayan, çevresinde son derece elit insanlar bulunan, son derece soylu bir dedektifim...@Sherlock da İngiltere'de yaşıyor ama İstanbul demiştir mesela. 🤭
Yalan, benim böyle bir komşum yok. @Dosi Ben, İngiltere'nin burjuva kesiminde yaşayan, çevresinde son derece elit insanlar bulunan, son derece soylu bir dedektifim...
Tamam tamam, gel hadi sütlü çay yaptım...
Sütlü çay mı berbat birşey ya tabi seven sever de ben hiç beğenmedimTamam tamam, gel hadi sütlü çay yaptım...
Ne cüretle Yüksek İngiliz Kültürü'ne hakaret edebiliyorsun! @Sherlock derhâl banla bu adamı...Sütlü çay mı berbat birşey ya tabi seven sever de ben hiç beğenmedim
Hakaret etmedim sadece beğenmediğimi söyledim.Ve ayrıca seni neden ilgilendiriyor ki ?. Böyle saçma bi mesele için beni banlamazsın diye düşünüyorum @Sherlock
Sen peki hangi cüretle sadece sevmediğimi söyledim diye ve sana söylemediğim halde banlatma hakkı duydun?
Adam ironi yapıyorHakaret etmedim sadece beğenmediğimi söyledim.Ve ayrıca seni neden ilgilendiriyor ki ?. Böyle saçma bi mesele için beni banlamazsın diye düşünüyorum @Sherlock
------
Sen peki hangi cüretle sadece sevmediğimi söyledim diye ve sana söylemediğim halde banlatma hakkı duydun?
Ben gerçek dedi sandım sen söylemesen anlamayacaktım çok gerçekçi söyleyince @DarkLegenD kusura bakmaAdam ironi yapıyor
@DarkLegenD 'in mesajlarının %95'i ironi ve %5'i nde ciddi yazdığında bu kez biz ayırt edemeyip ciddiye almıyoruz diye tripleniyor @Gerekli24Ben gerçek dedi sandım sen söylemesen anlamayacaktım çok gerçekçi söyleyince @DarkLegenD kusura bakma
Kaliteli esprilerim boşa gidiyor diye üzülüyorum ve sinirleniyorum. 😣😡@DarkLegenD 'in mesajlarının %95'i ironi ve %5'i nde ciddi yazdığında bu kez biz ayırt edemeyip ciddiye almıyoruz diye tripleniyor @Gerekli24