hahaahyt sen hayal görYasak Elma 3.sezonu tamamlayıp finalini yapacak ama Halka'nın daha dönüp dönmeyeceği bile meçhul sen kendi derdine yan
Ranini söylemiş, @Aserat haberini yapmış. Demek ki dönecek, kudurabilirsin.
hahaahyt sen hayal görYasak Elma 3.sezonu tamamlayıp finalini yapacak ama Halka'nın daha dönüp dönmeyeceği bile meçhul sen kendi derdine yan
burada kuduracak tek kişi görüyorum o da sensinRanini söylemiş, @Aserat haberini yapmış. Demek ki dönecek, kudurabilirsin.Ama Mor Elma’nın birçok rakibi olacak, reytingleri de düşmüştü zaten. Yeni sezonda erken final geliyor, hazırla kendini.Çakma Merve Aksak’ı paylaşmandan da kurtuluruz böylece.
Ranini söylemiş, @Aserat haberini yapmış. Demek ki dönecek, kudurabilirsin.Ama Mor Elma’nın birçok rakibi olacak, reytingleri de düşmüştü zaten. Yeni sezonda erken final geliyor, hazırla kendini.Çakma Merve Aksak’ı paylaşmandan da kurtuluruz böylece.
hee benim“Şevvalci Kız” hesabı senin di mi?
hee benimTam sana uygun capsler yapıyorum
Sen Yasak Elma'ya laf attığından beri
Sen diziden ne anlarsın. Git fazilet hanım ve kızlarını baştan izle sen ona layıksınAman Fazilet'im kurtulduya bu diziden ne hali varsa görsün
Sen beni sinir ettikçe peşinde olmaya devam edicemBırak peşimi hadsiz herif.
Sen beni sinir ettikçe peşinde olmaya devam edicem
Yoldaşlarını benden kim kurtaracakYoldaşlarım kurtarın beni bundan... @MasacRE @Maskeli Fedai
Sana fikrini soran oldu muSen diziden ne anlarsın. Git fazilet hanım ve kızlarını baştan izle sen ona layıksın))
Arkadaş ona atılan laflarla çalışıyor o yüzden inatlaşma yoksa kurtulamazsın dilinden.Ranini söylemiş, @Aserat haberini yapmış. Demek ki dönecek, kudurabilirsin.Ama Mor Elma’nın birçok rakibi olacak, reytingleri de düşmüştü zaten. Yeni sezonda erken final geliyor, hazırla kendini.Çakma Merve Aksak’ı paylaşmandan da kurtuluruz böylece.
inadına ENDER ARGUNArkadaş ona atılan laflarla çalışıyor o yüzden inatlaşma yoksa kurtulamazsın dilinden.Ha bir de Merve Aksak'ı böyle vasat dizilerle aynı cümlede kullanmazsan iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?