hahaahyt sen hayal görYasak Elma 3.sezonu tamamlayıp finalini yapacak ama Halka'nın daha dönüp dönmeyeceği bile meçhul sen kendi derdine yan
![]()
Ranini söylemiş, @Aserat haberini yapmış. Demek ki dönecek, kudurabilirsin.
hahaahyt sen hayal görYasak Elma 3.sezonu tamamlayıp finalini yapacak ama Halka'nın daha dönüp dönmeyeceği bile meçhul sen kendi derdine yan
![]()
burada kuduracak tek kişi görüyorum o da sensinRanini söylemiş, @Aserat haberini yapmış. Demek ki dönecek, kudurabilirsin.Ama Mor Elma’nın birçok rakibi olacak, reytingleri de düşmüştü zaten. Yeni sezonda erken final geliyor, hazırla kendini.
Çakma Merve Aksak’ı paylaşmandan da kurtuluruz böylece.
![]()
Ranini söylemiş, @Aserat haberini yapmış. Demek ki dönecek, kudurabilirsin.Ama Mor Elma’nın birçok rakibi olacak, reytingleri de düşmüştü zaten. Yeni sezonda erken final geliyor, hazırla kendini.
![]()
hee benim“Şevvalci Kız” hesabı senin di mi?![]()
hee benimTam sana uygun capsler yapıyorum
![]()
Sen Yasak Elma'ya laf attığından beri
Sen diziden ne anlarsın. Git fazilet hanım ve kızlarını baştan izle sen ona layıksınAman Fazilet'im kurtulduya bu diziden ne hali varsa görsün![]()
Sen beni sinir ettikçe peşinde olmaya devam edicemBırak peşimi hadsiz herif.![]()
Sen beni sinir ettikçe peşinde olmaya devam edicem![]()
Yoldaşlarını benden kim kurtaracakYoldaşlarım kurtarın beni bundan... @MasacRE @Maskeli Fedai
Sana fikrini soran oldu muSen diziden ne anlarsın. Git fazilet hanım ve kızlarını baştan izle sen ona layıksın))
Arkadaş ona atılan laflarla çalışıyor o yüzden inatlaşma yoksa kurtulamazsın dilinden.Ranini söylemiş, @Aserat haberini yapmış. Demek ki dönecek, kudurabilirsin.Ama Mor Elma’nın birçok rakibi olacak, reytingleri de düşmüştü zaten. Yeni sezonda erken final geliyor, hazırla kendini.
![]()
inadına ENDER ARGUNArkadaş ona atılan laflarla çalışıyor o yüzden inatlaşma yoksa kurtulamazsın dilinden.Ha bir de Merve Aksak'ı böyle vasat dizilerle aynı cümlede kullanmazsan iyi olur.
![]()