evet öyle sen nasıl iki güne aynı diziyi rahat yazıyorsun ben bir deniyim dedim olmadıama yazı düzenini düzelt bence ben fazla kırmam ama diğerleri pek acımamış
evet öyle sen nasıl iki güne aynı diziyi rahat yazıyorsun ben bir deniyim dedim olmadıama yazı düzenini düzelt bence ben fazla kırmam ama diğerleri pek acımamış
bombayı ben yazın tamamlamıştım diğer dizimi yazıyorum sadeceevet öyle sen nasıl iki güne aynı diziyi rahat yazıyorsun ben bir deniyim dedim olmadı
Drama ağırlıklı istiyorum 😉Halkın Polisi yeni günü perşembe günleri favoriforumumda @xemrexxx @Cengo @cookies @Harunnn60 @kvp-medya
Mehmetcanı koyarım onun baba diye ağlama sahnesiniDrama ağırlıklı istiyorum 😉
Hadi bakalım ne yap ne et drama olsun bu dizi yoksa 3 puan geliyor yakında
hiç sorma murat evginin hüzünlü ve damardan girceği şarkıda hükümet tarafından yasaklanmışHadi bakalım ne yap ne et drama olsun bu dizi yoksa 3 puan geliyor yakında
Allah aşkına siyasi gönderme yapma sakın yoksa 3 puanı basarim 😉hiç sorma murat evginin hüzünlü ve damardan girceği şarkıda hükümet tarafından yasaklanmış
ama gönderme yokta şarkı provakasyona sebep olur diye yasaklamışlarAllah aşkına siyasi gönderme yapma sakın yoksa 3 puanı basarim 😉
Adam akıllı yaz bence pompy yoksa banlanmış olursun yakındaama gönderme yokta şarkı provakasyona sebep olur diye yasaklamışlar
Hayir geçmişte verdimBirazda daha yüksek verseydin keşke
Afiş ne alemde ?
bunda vadikızı var Hülya Alemdar karakteriyle Mitle ilgili sahneyi Arka sokaklardan buldumda yazdımHayir geçmişte verdim
Ne fragmanmış be çok uzun96.Bölüm fragmanı
Mitin desteklediği silah ve para desteği yolladığı örgüt Sefa Polatı kullanıp suçu mesutun üstüne atmak ama bunu anlayan Mesut Sağlam olan Ekip arkadaşlarını yanına Alıp Arda ve Yasemini Rıza Babada hastahanededir Arif müdürde ameliyattadır
Engin başkomiserin durumu iyidir Engin Mesut Hüsnü Onur Ece Murat leyla Muzo komiserle Deniz Cereni hastahaneye götürür Ablası Ferayıda Deniz pusudan kurtulmuştur
fatihin durumu kritiktir Metin tekin ve zelihanın durumuda Tunç patlamadan yara almadan kurtulmuştur hemen ambulanslara haber verilir olanlar olur Ambulansa yolda pusu kuran Ragıplar Ekip çatışmaya girer Hemen kendi arabalarıyla çıkarlar Ambulansa ikinci pusu Cengizden gelir şemonun emriyle üçüncü pusu Hülya Alemdardan gelir 4.Pusu şişli karakolunun orda patlıyan bomba Emrenin emriyle Çiğdem yapar Yiğit şişli meydanına bomba bırakır Belediye otobüsüne cevahir şişlide Bursa iskenderin orda patlıyan bomba
ve ekip ameliyatta beklerken Ailelerine kurulan Pusu işleri iyicesine karıştırır
Seyfiyi bombaya bağlayıp ceza evine baranın hücresine yollar ve işler karışır jandarma ambulansla beraber bomba patlar
daha bir çok eylemleri planlıyan Hülya Alemdar, Cengiz, şemo Emre ve küçük gelin Çiğdem Yiğit eylemlerini gerçekleştiririm derken büyük zamanlama hatasına hayatına mal olacak
yazı düzenindeki dengeyi zamanlamada bulamaz Ekibe gelecek yeni şok büyük etki yaratacak Heyecanlı ve bomba gibi bölümüyle Halkın Polisi Her Perşembe favoriforumumda
@cookies @Çiğdem- @Yiğitt @papuleoo @gözlemci @Harunnn60 @destere @SelinÇ @Cengo @kvp-medya @beyazsoy
Ahaha aynen yeni bölüm gibi olmuş.Ne fragmanmış be çok uzun
Pompy yanlışıkla bütün bölümü koymus galibaNe fragmanmış be çok uzun
pek benim için uğurlu olmayangün ama mecbur hit rekoru kırıp listeye giremediğim güne aldım iki yıl öncekiNe fragmanmış be çok uzun
hayır daha devamı varPompy yanlışıkla bütün bölümü koymus galiba
başına geleni fragmanda yazdımAhaha aynen yeni bölüm gibi olmuş.