puan verdim @pompy 😉😉😉Ben programınla ilgilenmiyorum.
durumum berbat@pompy beni de etiketlemesen daha iyi zaten takip edemiyorum eskiden iki üç defa okuyordum şimdi zamanım yok maalesef.
sakin oll cnm braz sende çok abartıyorsun bence bazen az nefes all sakinleş 😉😉😉durumum berbat
O zaman güzel yaz sende reis inanmayacaksin ama okuduğum halde bir şey anlayamadım eskisi gibi iki üç defa okuyacak zamanım yok.durumum berbat
budefa bunu güzel yazdımda Arka sokaklar afişinden kaynaklanıyorO zaman güzel yaz sende reis inanmayacaksin ama okuduğum halde bir şey anlayamadım eskisi gibi iki üç defa okuyacak zamanım yok.
tamam rıza babanın vurulması hoşuma gitmedisakin oll cnm braz sende çok abartıyorsun bence bazen az nefes all sakinleş 😉😉😉
Bari bana yapma arka sokakların bütün bölümlerini en az iki defa izlemişim.budefa bunu güzel yazdımda Arka sokaklar afişinden kaynaklanıyor
tamam rıza babanın vurulması hoşuma gitmedi
yine ceza alırsın onra cnm kim ne puan veriyora versin boş ver 🙂🙂🙂budefa bunu güzel yazdımda Arka sokaklar afişinden kaynaklanıyor
tamam rıza babanın vurulması hoşuma gitmedi
sen değilsinde cengo maskeli fedai ve sokak sanati yiğitte rıza babanın vurulduğunu bilen kanal d deki fragmanda bile bile 5 puan verdi heyecandan noktayı unuttumBari bana yapma arka sokakların bütün bölümlerini en az iki defa izlemişim.
tamamyine ceza alırsın onra cnm kim ne puan veriyora versin boş ver 🙂🙂🙂
Ben değilim sadece bir bölümüne puan verdim onuda yazdım zaten rıza baba konusu her kimse orası beni ilgilendirmez ama rıza baba ve arka sokakları sevdiğimi en iyi sen bilirsin. Neyse sana senaryonda başarılar diliyorumsen değilsinde cengo maskeli fedai ve sokak sanati yiğitte rıza babanın vurulduğunu bilen kanal d deki fragmanda bile bile 5 puan verdi heyecandan noktayı unuttum
tamam
bir lütfen maskeli fedaiyi ikna edermisin adaletli oy kullansın cengoda sokak sanati daBen değilim sadece bir bölümüne puan verdim onuda yazdım zaten rıza baba konusu her kimse orası beni ilgilendirmez ama rıza baba ve arka sokakları sevdiğimi en iyi sen bilirsin. Neyse sana senaryonda başarılar diliyorum
Dekokratik seçimlere müdahale olmaz bence herkes istediğini yapmalı senin senaryolarında öyle değil mı?bir lütfen maskeli fedaiyi ikna edermisin adaletli oy kullansın cengoda sokak sanati da
onlar okumadan verdiler gönderme var diye miteDekokratik seçimlere müdahale olmaz bence herkes istediğini yapmalı senin senaryolarında öyle değil mı?
Kimse okumadan vermez sende gönderme yapma sonuçta her insanın belli tabuları var onlara gönderme yaparsan ister istemez sonuç böyle oluyor.onlar okumadan verdiler gönderme var diye mite
biliyorumda Arka sokakların uyarlaması bu zatenKimse okumadan vermez sende gönderme yapma sonuçta her insanın belli tabuları var onlara gönderme yaparsan ister istemez sonuç böyle oluyor.
Biliyorumbiliyorumda Arka sokakların uyarlaması bu zaten
lütfen bir arka sokakların fragmanına bak bugün aklım ordaydı@pompy sen düzeltmistin kendini ya neden bozdun yine duzeni hic begenmedim
7 veriyorum (belkide vermisimdir bakmam lazim )