hiç sorma gerçekte yayınlanan bir dizi beni şoka soktuGecen düzenin iyi demistim, yine bozmussun. Umarim düzeltirsin. Icerik olarak idare eder.
Puanim: 4
Rıza babada çelik yelek var hadi biraz sevinhiç sorma gerçekte yayınlanan bir dizi beni şoka soktu
puan verdim @pompy 😉😉😉
aa @sokak sanati ben b çocukla uğraşmıcaksın demedimmi sana çeerim kulaklarını bak
acaba üniversite başladığında ne yapıcam ikisini cuma yayınlıyım dedim ve bide dizim var iyicesine karıştıFena olmamış bu hafta 10 puanı verdim ))) Düzgün yazsan daha iyi iş çıkar.
Cumartesileri yaz ?acaba üniversite başladığında ne yapıcam ikisini cuma yayınlıyım dedim ve bide dizim var iyicesine karıştı
bu forumun bildirim gitme sorununu haledemezse bu çok zorCumartesileri yaz ?
Doğru aynen )))bu forumun bildirim gitme sorununu haledemezse bu çok zor
ingilizceden kalma sebebimArka sokaklar keyfimi yerine getirdi 9 puan verdim @pompy lütfen bir daha bağlantıları iyi yapki fazla zaman gitmesin
Anladım ama zorlarsan sen yaparsın.ingilizceden kalma sebebim
Birazda daha yüksek verseydin keşke3 puan verdim
Afiş ne alemde ?yeter
onları neden çağırdın yine bastılar
koydumBirazda daha yüksek verseydin keşke
Afiş ne alemde ?
ben beceremiyorum ancak şarkılarla oluyorDrama ağırlıklı istiyorum ben o yüzden orta bir puan vericem
en azından yiğit gibi 5 puan kırmadımsenaryo fena değil ama yazı düzenin karışık 1 puan kırdım 9 verdim
ama yazı düzenini düzelt bence ben fazla kırmam ama diğerleri pek acımamışben beceremiyorum ancak şarkılarla oluyor
en azından yiğit gibi 5 puan kırmadım