buna karşılık intikam alıyım dedim böyle bir senaryo yazdım ama sonuç 5 puan oldu yiğitin verdiğiHaketmişsindir.
buna karşılık intikam alıyım dedim böyle bir senaryo yazdım ama sonuç 5 puan oldu yiğitin verdiğiHaketmişsindir.
buna karşılık intikam alıyım dedim böyle bir senaryo yazdım ama sonuç 5 puan oldu yiğitin verdiği
bu defaki sinirden oldu Nisa demişkiti çok sinirli Nisa haklı gerçekten sinirliyim şimdi bişey yazacam seni Çiğdeme havale ediyorum oklavasıyla beraber @YiğittOnda yine bir düzen var sende düzen, noktalama işaretleri hiçbir şey yok.
@Çiğdem- oklavalarını unutma sinirden noktaları unuttumBen programınla ilgilenmiyorum.
sen bana bunu yaptığında etiketlerim sonunculuktan kurtulana kadar ben ödeyeceksinProgramlarını takip etmiyorum pompy ve beni etiketlersen 3 veririm artık.
sen bana bunu yaptığında etiketlerim sonunculuktan kurtulana kadar ben ödeyeceksin
gördüm @Cengo sokak sanatini yarışmadan diskaliyifiye et hile uyguluyorBende bundan sonra hep 3 veririm şimdi olduğu gibi.
Afiş olması lazım ama pompyafişi Arka sokaklardan sonraya bıraktım
@Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz siz ne yaptınız bu çocuğa 2 yıl öncebunu sokak sanati ve vadicilere ders olun yazdım sürekli sonuncu yapmalarından bıktım çünkü reyting sistemine girememekten özellikle bu @sokak sanati @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz
ın işi gördünüzmü başardınızmı Atilla ilhanın şiirlerinden yazan bir diziyi nasıl yazıyım
gördüm @Cengo sokak sanatini yarışmadan diskaliyifiye et hile uyguluyor
3 puan verdim
yeterBu senaryo nedir? Hiç beğenmedim.Yazı düzeni olmamış.5 puan verdim.
onları neden çağırdın yine bastılar
Arka sokakları sevmediğin içinmiReis biz seni çekemiyoruz @sokak sanati 'yla.Sen reissin biz değiliz
Reis biz seni çekemiyoruz @sokak sanati 'yla.Sen reissin biz değiliz
Arka sokakları sevmediğin içinmi
Biz seni kıskanıyoruz.Senin dizilerin beş reytingi geçiyorArka sokakları sevmediğin içinmi
hayır sadece şu ön yargıyı bırak diyorum eski senaryomdan eser yokEtiketleme dozu olsa bir şey demiyeceim birde okumuyorum puan kullanmamı istiyor.
hayır sadece şu ön yargıyı bırak diyorum eski senaryomdan eser yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?