Yok Türkiye milli takımı oynarken değil ama diğer Türk takımları yurt dışına giderse bazıları öyle rekabet aşırı kaçmışTürkiye oynamıyor mu başka ülkeyle ben direk gevur derim onlara
Yok Türkiye milli takımı oynarken değil ama diğer Türk takımları yurt dışına giderse bazıları öyle rekabet aşırı kaçmışTürkiye oynamıyor mu başka ülkeyle ben direk gevur derim onlara
Aynı şey ama türkiye takımı yurt dısı takımıyla oynuyor olar gevur ayoll sende çekinme söyle çevrende yüzlerine tövbe edin de mekkeye falan gönder hayrınaYok Türkiye milli takımı oynarken değil ama diğer Türk takımları yurt dışına giderse bazıları öyle rekabet aşırı kaçmış
İrlandada kanlı tavuk ve kanlı hindi yedim @AlosYa tavuk, balık dururken domuz ne ya
İrlanda ligini seyrettim bizim lig kadar durmuyor maç @Çiğdem @Gerekli24Aynı şey ama türkiye takımı yurt dısı takımıyla oynuyor olar gevur ayoll sende çekinme söyle çevrende yüzlerine tövbe edin de mekkeye falan gönder hayrına
Bizim lig genel olarak fazla duruyor zaten en ufak şeye kendini atan en ufak şeye faul veren çokİrlandada kanlı tavuk ve kanlı hindi yedim @Alos
------
İrlanda ligini seyrettim bizim lig kadar durmuyor maç @Çiğdem @Gerekli24
Çok kötü ya niye öyle niye düzgün temizlemiyorlarİrlandada kanlı tavuk ve kanlı hindi yedim @Alos
------
İrlanda ligini seyrettim bizim lig kadar durmuyor maç @Çiğdem @Gerekli24
Saint Patric Atletic Dublinin Beşiktaş’ı Bohemian Dublin Dublinin Fenerbahçe’si Shamrock Rovers Dublinin Galatasaray’ı @Gerekli24Bizim lig genel olarak fazla duruyor zaten en ufak şeye kendini atan en ufak şeye faul veren çok
İrlanda ligini nerdeyse hiç bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim.Saint Patric Atletic Dublinin Beşiktaş’ı Bohemian Dublin Dublinin Fenerbahçe’si Shamrock Rovers Dublinin Galatasaray’ı @Gerekli24
Üç Dublin takımı var @Gerekli24İrlanda ligini nerdeyse hiç bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim.
Başkent olduğu için normal bizde de Ankara takımı var ama şu sıralar ligde yok bir sürü İstanbul takımı var.Üç Dublin takımı var @Gerekli24
Bizde abartılı @Gerekli24Başkent olduğu için normal bizde de Ankara takımı var ama şu sıralar ligde yok bir sürü İstanbul takımı var.
Tadı değişik bizden sığır eti oluyor kan tadı almış gibi hissettim köftedenGüzel miydi?
Iyyyy.Tadı değişik bizden sığır eti oluyor kan tadı almış gibi hissettim köfteden
Sos olarak kan koyuyorlarmıs @pompy @slhttnmtl @serhattÇok kötü ya niye öyle niye düzgün temizlemiyorlar
Sosuda şili sos @Çiğdem