Yine özgünlüğünü konuşturmuşsun. Emeğine sağlık.
Helal et kandırılmış olmada @keremYine özgünlüğünü konuşturmuşsun. Emeğine sağlık.
Almanya'da varmı derken neyi kastettiğini anlayamadım?![]()
Haydi merakla bekliyoruzHalkın Polisi
380.Bölüm Fragmanı
Ali Ozan müdürün entrikası peşinde olduğu Entrikalı Aşk çetesi yabancılarda ismi chocokissing çetesi Halkın polisi Pazartesi Yenisuda @slhttnmtl @serhatt @Emre Ozansoy @kerem @Gerekli24 @eskici @Çiğdem @Dosi @Angelica
Bekliyoruz reyizHalkın Polisi
380.Bölüm Fragmanı
Ali Ozan müdürün entrikası peşinde olduğu Entrikalı Aşk çetesi yabancılarda ismi chocokissing çetesi Halkın polisi Pazartesi Yenisuda @slhttnmtl @serhatt @Emre Ozansoy @kerem @Gerekli24 @eskici @Çiğdem @Dosi @Angelica
Bekliyorum.Halkın Polisi
380.Bölüm Fragmanı
Beni de boşladı, günlerdir konuşmuyor benimle... @eskici
Bekliyoruz.Halkın Polisi büyük ters köşe yedi Aslı karanın ikiz kardeşi Aslı geliyor polis olarak @Dosi @Emre Ozansoy @serhatt @Dosi @slhttnmtl
------
Halkın Polisinde yeni Aylin Aydın Küçük ağadaki Sinem Yeni Ali Akdoğan küçük ağadaki Ali Acar @serhatt @Çiğdem @slhttnmtl @eskici @Emre Ozansoy @Dosi
Olaylar olaylar.Halkın Polisi büyük ters köşe yedi Aslı karanın ikiz kardeşi Aslı geliyor polis olarak @Dosi @Emre Ozansoy @serhatt @Dosi @slhttnmtl
------
Halkın Polisinde yeni Aylin Aydın Küçük ağadaki Sinem Yeni Ali Akdoğan küçük ağadaki Ali Acar @serhatt @Çiğdem @slhttnmtl @eskici @Emre Ozansoy @Dosi
Kim bilir kimlerin koynunda geziyorsun...Arada olur öyle şeyler![]()
Ben sen miyimKim bilir kimlerin koynunda geziyorsun...