Yine özgünlüğünü konuşturmuşsun. Emeğine sağlık.
Helal et kandırılmış olmada @keremYine özgünlüğünü konuşturmuşsun. Emeğine sağlık.
Almanya'da varmı derken neyi kastettiğini anlayamadım?
Haydi merakla bekliyoruzHalkın Polisi
380.Bölüm Fragmanı
Ali Ozan müdürün entrikası peşinde olduğu Entrikalı Aşk çetesi yabancılarda ismi chocokissing çetesi Halkın polisi Pazartesi Yenisuda @slhttnmtl @serhatt @Emre Ozansoy @kerem @Gerekli24 @eskici @Çiğdem @Dosi @Angelica
Bekliyoruz reyizHalkın Polisi
380.Bölüm Fragmanı
Ali Ozan müdürün entrikası peşinde olduğu Entrikalı Aşk çetesi yabancılarda ismi chocokissing çetesi Halkın polisi Pazartesi Yenisuda @slhttnmtl @serhatt @Emre Ozansoy @kerem @Gerekli24 @eskici @Çiğdem @Dosi @Angelica
Bekliyorum.Halkın Polisi
380.Bölüm Fragmanı
Beni de boşladı, günlerdir konuşmuyor benimle... @eskici
Bekliyoruz.Halkın Polisi büyük ters köşe yedi Aslı karanın ikiz kardeşi Aslı geliyor polis olarak @Dosi @Emre Ozansoy @serhatt @Dosi @slhttnmtl
------
Halkın Polisinde yeni Aylin Aydın Küçük ağadaki Sinem Yeni Ali Akdoğan küçük ağadaki Ali Acar @serhatt @Çiğdem @slhttnmtl @eskici @Emre Ozansoy @Dosi
Olaylar olaylar.Halkın Polisi büyük ters köşe yedi Aslı karanın ikiz kardeşi Aslı geliyor polis olarak @Dosi @Emre Ozansoy @serhatt @Dosi @slhttnmtl
------
Halkın Polisinde yeni Aylin Aydın Küçük ağadaki Sinem Yeni Ali Akdoğan küçük ağadaki Ali Acar @serhatt @Çiğdem @slhttnmtl @eskici @Emre Ozansoy @Dosi
Arada olur öyle şeylerBeni de boşladı, günlerdir konuşmuyor benimle... @eskici
Kim bilir kimlerin koynunda geziyorsun...Arada olur öyle şeyler
Ben sen miyimKim bilir kimlerin koynunda geziyorsun...