Beşiktaş zaten şampiyonlar ligi gruplarında diğerleri gibi ön eleme play off oynamasına gerek yok 😎beşiktaş yokmu @Gerekli24
Beşiktaş zaten şampiyonlar ligi gruplarında diğerleri gibi ön eleme play off oynamasına gerek yok 😎beşiktaş yokmu @Gerekli24
Sen o domuz kanını yiyeceksin
Aman ya evet midemi bulandırıyor.
irlanda kahvaltısı diyor pompy irlandada kaldı 1 yıl o yedimi acabaOnlar İrlanda kahvaltısı @Çiğdem
Yemiş diye biliyorum ben @pompyirlanda kahvaltısı diyor pompy irlandada kaldı 1 yıl o yedimi acaba
Gelecek yanı Diğer maçlar hiç olmasa keşkeBeşiktaş zaten şampiyonlar ligi gruplarında diğerleri gibi ön eleme play off oynamasına gerek yok 😎
Eylül ayında başlayacak bizim rakipler çok dişli olacak işimiz zor devler arenasındayızGelecek yanı Diğer maçlar hiç olmasa keşke
Yemiş.irlanda kahvaltısı diyor pompy irlandada kaldı 1 yıl o yedimi acaba
Hayır yemedim kanlı tavuk yedim kanlı hindi yediğim hamburger kan tadı aldım gibi geldi sığır etli köfte yediğimde kan tadı aldımirlanda kahvaltısı diyor pompy irlandada kaldı 1 yıl o yedimi acaba
Yener beşiktaşEylül ayında başlayacak bizim rakipler çok dişli olacak işimiz zor devler arenasındayız
Ben de aynı fikirdeyim ama bazıları yurt dışı da olsa desteklemiyor hatta kaybetmesini fark yiyip dalga geçilmesini istiyorYener beşiktaş
Yurt dışı maçlarında herkesi tutuyoruz milli sayılıyor sonucta
Hayır yemedim kanlı tavuk yedim kanlı hindi yediğim hamburger kan tadı aldım gibi geldi sığır etli köfte yediğimde kan tadı aldım
Yemiş.
Domuzdan kaçınmıs afferim bize haramYemiş diye biliyorum ben @pompy
Beşiktaş’ın Dublin takımıyla karşılaşmasını istemem Fenerbahçe’nin de Galatasaray’ında @Gerekli24Ben de aynı fikirdeyim ama bazıları yurt dışı da olsa desteklemiyor hatta kaybetmesini fark yiyip dalga geçilmesini istiyor
Neden istemiyorsun?Beşiktaş’ın Dublin takımıyla karşılaşmasını istemem Fenerbahçe’nin de Galatasaray’ında @Gerekli24
Türkiye oynamıyor mu başka ülkeyle ben direk gevur derim onlaraBen de aynı fikirdeyim ama bazıları yurt dışı da olsa desteklemiyor hatta kaybetmesini fark yiyip dalga geçilmesini istiyor
İrlandada yurt arkadaşım onları tutuyor Avrupa’da @Gerekli24Neden istemiyorsun?