Beşiktaş zaten şampiyonlar ligi gruplarında diğerleri gibi ön eleme play off oynamasına gerek yok 😎beşiktaş yokmu@Gerekli24
Beşiktaş zaten şampiyonlar ligi gruplarında diğerleri gibi ön eleme play off oynamasına gerek yok 😎beşiktaş yokmu@Gerekli24
Sen o domuz kanını yiyeceksin![]()
Aman ya evet midemi bulandırıyor.![]()
irlanda kahvaltısı diyor pompy irlandada kaldı 1 yıl o yedimi acabaOnlar İrlanda kahvaltısı @Çiğdem
Gelecek yanıBeşiktaş zaten şampiyonlar ligi gruplarında diğerleri gibi ön eleme play off oynamasına gerek yok 😎
Eylül ayında başlayacak bizim rakipler çok dişli olacak işimiz zor devler arenasındayızGelecek yanıDiğer maçlar hiç olmasa keşke
![]()
![]()
![]()
Yemiş.irlanda kahvaltısı diyor pompy irlandada kaldı 1 yıl o yedimi acaba![]()
![]()
![]()
Hayır yemedim kanlı tavuk yedim kanlı hindi yediğim hamburger kan tadı aldım gibi geldi sığır etli köfte yediğimde kan tadı aldımirlanda kahvaltısı diyor pompy irlandada kaldı 1 yıl o yedimi acaba![]()
![]()
![]()
Yener beşiktaşEylül ayında başlayacak bizim rakipler çok dişli olacak işimiz zor devler arenasındayız![]()
Ben de aynı fikirdeyim ama bazıları yurt dışı da olsa desteklemiyor hatta kaybetmesini fark yiyip dalga geçilmesini istiyorYener beşiktaş
Yurt dışı maçlarında herkesi tutuyoruz milli sayılıyor sonucta![]()
Hayır yemedim kanlı tavuk yedim kanlı hindi yediğim hamburger kan tadı aldım gibi geldi sığır etli köfte yediğimde kan tadı aldım
Yemiş.![]()
Domuzdan kaçınmıs afferim bize haramYemiş diye biliyorum ben@pompy
Beşiktaş’ın Dublin takımıyla karşılaşmasını istemem Fenerbahçe’nin de Galatasaray’ında @Gerekli24Ben de aynı fikirdeyim ama bazıları yurt dışı da olsa desteklemiyor hatta kaybetmesini fark yiyip dalga geçilmesini istiyor![]()
Neden istemiyorsun?Beşiktaş’ın Dublin takımıyla karşılaşmasını istemem Fenerbahçe’nin de Galatasaray’ında @Gerekli24
Türkiye oynamıyor mu başka ülkeyle ben direk gevur derim onlaraBen de aynı fikirdeyim ama bazıları yurt dışı da olsa desteklemiyor hatta kaybetmesini fark yiyip dalga geçilmesini istiyor![]()
İrlandada yurt arkadaşım onları tutuyor Avrupa’da @Gerekli24Neden istemiyorsun?