4 yıl önce öyle sahne yazmıştım sisteme bile girememiştim dizi yönünü kaybetti biliyorum
4 yıl önce öyle sahne yazmıştım sisteme bile girememiştim dizi yönünü kaybetti biliyorum
Ben de bir an beni cigololukla itham ediyorsun sandım .s
4 yıl önce ozandan çektim bideBen de bir an beni cigololukla itham ediyorsun sandım .s
Eee tabi başında idam mangası gibi bir Atacan ve yönetim kurulu varAdamın sanatı önünde en büyük engel sizsiniz
Bu forumdan bir Nuri Bilge Ceylan çıkmıyorsa sorumlusu sensin ey Atacan
![]()
İşte neyim değil ne olacam diyeceksin üstat. Şimdi ozana rahmet okuyacak hale geldin
Burada da baya mesaj yazılmış. Daha ne istiyorsun?
reyting mesaj gelir yorum sayısı konu iyibir konu mu diye sorcam 9 yıllık yakalanamıyan mafya çetesi bütün mafyaların patronuBurada da baya mesaj yazılmış. Daha ne istiyorsun?
Onuda yakatırsan iyi sonuçlar alabilirsin.reyting mesaj gelir yorum sayısı konu iyibir konu mu diye sorcam 9 yıllık yakalanamıyan mafya çetesi bütün mafyaların patronu
bu zaten sezon finali konusu patlamada öldüğünü zannetçekler ama kaçtıOnuda yakatırsan iyi sonuçlar alabilirsin.
Estağfurullah aga ciddi ciddi öyle şey der miyim. .ssBen de bir an beni cigololukla itham ediyorsun sandım .s
Eee tabi başında idam mangası gibi bir Atacan ve yönetim kurulu varAdamın sanatı önünde en büyük engel sizsiniz
Bu forumdan bir Nuri Bilge Ceylan çıkmıyorsa sorumlusu sensin ey Atacan
![]()
Yani yine ölmeyecek [emoji4] öldür gitsin, olmadı seneye beni diziye katarsın [emoji4]bu zaten sezon finali konusu patlamada öldüğünü zannetçekler ama kaçtı
Arka Sokaklar böyle yazamaz.yeni sezona kalıcak belki alırım iyi karakter olarak kötü karakter olarakmı sezon finalinde ekibe pusu kuracak Rizede pusu kız isteme törenine saldırı Arka sokaklar böyle yazsa ne olur
@cookies
Estağfurullah aga ciddi ciddi öyle şey der miyim. .ss
@pompy'e sor en az baskı şimdi var ama her şey bir sınır içinde tabii mesela @destere cıbıl fotolar paylaştığı için ceza alıyordu sora boykota başlamıştı şimdi paylaşınca ben gizlice geceleri siliyorım. İşi biraz daha sinsice götürüyorum yoksa bura neye döner.![]()
zaten 15 temmuz konusuna nediyorsun savcı celal onlardan çıktıOnlar senin gibi cesaretli olamazlar.
Okumadım. Pek bilgim yok. Sen en iyisi mi beni sezon finalinde diziye kat bak bakalım reytingler nasıl tavan yapacak [emoji4]zaten 15 temmuz konusuna nediyorsun savcı celal onlardan çıktı