YS Halkın Polisi 235.Bölüm (Sezon Finaline Son Üç Bölüm)

Şaka yapıyorum iki trolleyim dedim. :A

@pompy muhafazakar bir senarist müstehcen sahneler yazmıyor. :A
Ben de bir an beni cigololukla itham ediyorsun sandım .s

Eee tabi başında idam mangası gibi bir Atacan ve yönetim kurulu var :A Adamın sanatı önünde en büyük engel sizsiniz :A Bu forumdan bir Nuri Bilge Ceylan çıkmıyorsa sorumlusu sensin ey Atacan :A

İşte neyim değil ne olacam diyeceksin üstat. Şimdi ozana rahmet okuyacak hale geldin :A Bunlar hep imtihan hep imtihan .s
ozanın reyting sistemine girememiştim @Polat Şaşmaz ve @Maskeli Fedai tarafından

@cookies @Yakamoz-Asi

@cookies @ömer karataş @papuleoo

@ömer karataş

@ömer karataş

Son düzenleme:
Ben de bir an beni cigololukla itham ediyorsun sandım .s

Eee tabi başında idam mangası gibi bir Atacan ve yönetim kurulu var :A Adamın sanatı önünde en büyük engel sizsiniz :A Bu forumdan bir Nuri Bilge Ceylan çıkmıyorsa sorumlusu sensin ey Atacan :A
Estağfurullah aga ciddi ciddi öyle şey der miyim. .ss

@pompy'e sor en az baskı şimdi var ama her şey bir sınır içinde tabii mesela @destere cıbıl fotolar paylaştığı için ceza alıyordu sora boykota başlamıştı şimdi paylaşınca ben gizlice geceleri siliyorım. İşi biraz daha sinsice götürüyorum yoksa bura neye döner. :F

Yani yine ölmeyecek [emoji4] öldür gitsin, olmadı seneye beni diziye katarsın [emoji4]
yeni sezona kalıcak belki alırım iyi karakter olarak kötü karakter olarakmı sezon finalinde ekibe pusu kuracak Rizede pusu kız isteme törenine saldırı Arka sokaklar böyle yazsa ne olur

@cookies

@FaJi @Bully

Estağfurullah aga ciddi ciddi öyle şey der miyim. .ss

@pompy'e sor en az baskı şimdi var ama her şey bir sınır içinde tabii mesela @destere cıbıl fotolar paylaştığı için ceza alıyordu sora boykota başlamıştı şimdi paylaşınca ben gizlice geceleri siliyorım. İşi biraz daha sinsice götürüyorum yoksa bura neye döner. :F

:F:FSenin yorumunu yerim yaa cıbıl foto :kiki::kiki: