Abdullah ama sen daha iyi bir isim bulursun. Bana özelde atarsın ismi. Böyle şatafatlı bir şey olsun [emoji4]
Abdullah ama sen daha iyi bir isim bulursun. Bana özelde atarsın ismi. Böyle şatafatlı bir şey olsun [emoji4]
bu sıkıntı yaratabilir ABDULLAH ADI biliyorsun terör örgütünün liderininde adı abdullah olduğu içinAbdullah ama sen daha iyi bir isim bulursun. Bana özelde atarsın ismi. Böyle şatafatlı bir şey olsun [emoji4]
Tamam işte takma bir isim bul. Ama güzel olsun [emoji4]bu sıkıntı yaratabilir ABDULLAH ADI biliyorsun terör örgütünün liderininde adı abdullah olduğu için
bekliyoruzHalkın Polisinde sezon finaline konuk oyuncu @papuleoo cem ateş rolünde @ömer karataş
@cookies @MasacRE- @cookies @denizz19 @Çiğdem- @Harunnn60
@FaJi
@Yiğitt
bekliyoruz cnmHalkın Polisi sezon finaline son iki bölüm
Ali ozan müdür ve baş savcı neslihan aşkını ilan ederken ekip ve aileleri bekliyen tehlike ne Ali ozan müdür ve baş savcı neslihanın peşinde olan kim harun neden onlara yardım ediyor Rizede Hüsnüye neden saldırı oluyor Halkın Polisi 236.BÖLÜMÜYLE bomba gibi bölümüyle geliyor @MayısKralı @Harunnn60 @papuleoo @emree-29 @DarkLeqenD @eskici @MasacRE- @Çiğdem- @cookies @EFE UYSAL @Doğu @ömer karataş @sürgünüm @vadikızı
o zaten 9 yıl önce başladı çatışma başlıcak bölümlerde 237 . bölüm sezon finali @DosiAy diğer bölümde ölumlermi olacakölum emri verilmis, mafya ve ekibin catismasina şahit olacagiz. Neslihan daha dikkatli olsaydi keşke