destere Favori Üye Katılım 15 Ocak 2012 Mesajlar 67,610 Reaksiyon puanı 41,329 Puanı 1,059 30 Mayıs 2017 #81 pompy' Alıntı: benim cümlelere gülüyorda ders çalışırken @destere oyüzden cevap veriyor @destere istanbul mafya müdürlüğü lafına gülermiydin @destere Genişletmek için tıkla ... yok gülmezdim önce konuyu anlasam o zaman kahkaha bile atardım böyle düz söyleyince olmuyor
pompy' Alıntı: benim cümlelere gülüyorda ders çalışırken @destere oyüzden cevap veriyor @destere istanbul mafya müdürlüğü lafına gülermiydin @destere Genişletmek için tıkla ... yok gülmezdim önce konuyu anlasam o zaman kahkaha bile atardım böyle düz söyleyince olmuyor
Damien Duff Konu Sahibi Süper Favori Üye Katılım 22 Eylül 2012 Mesajlar 53,158 Reaksiyon puanı 33,418 Puanı 1,061 Web Sitesi acadebi.com 31 Mayıs 2017 #82 Halkın Polisi Sezon finaline son 8 bölüm Ortalık iyicesine kızışıyor intikam hırsı büyüyor mafya babasının gizemli olaylar artıyor @destere @Harunnn60 @sürgünüm dağ dağa kavuşmaş insan insana kavuşur devrem kavuşacağız @sürgünüm Ali ozan müdürün eski ekibinden bodrum gizli asayiş şube @sürgünüm Son düzenleme: 31 Mayıs 2017
Halkın Polisi Sezon finaline son 8 bölüm Ortalık iyicesine kızışıyor intikam hırsı büyüyor mafya babasının gizemli olaylar artıyor @destere @Harunnn60 @sürgünüm dağ dağa kavuşmaş insan insana kavuşur devrem kavuşacağız @sürgünüm Ali ozan müdürün eski ekibinden bodrum gizli asayiş şube @sürgünüm