Halkın Polisi 232.Bölüm

mafya babası
celal baba mı yoksa?
kudret mi?

6 KADIN YUHHH!
harem kurmuş resmen

DİPLOMATİK DOKUNULMAZDA ÇIKTI ORTAYA
aşiret bide
reina ile fenerbahçe

fetö mü atmak istiyor
fenere suçu
çünkü burada gizli dinlemeler ve paralel polislerden bahsediyor
evet @destere devamı var burdan sonra anlarsın artık @destere

@Çiğdem- flashback sahnelerini sen haledebilirmisin

Son düzenleme:
mafya babası
celal baba mı yoksa?
kudret mi?
1f600.png

6 KADIN YUHHH!
harem kurmuş resmen
1f600.png

TORUN MANYAK ÇIKTI RIZA BABA
6 KADIN 1 ERKEK
1f600.png

aşiret bide
reina ile fenerbahçe

fetö mü atmak istiyor
fenere suçu

6kadın bir erkekmi başrolde :) erkek hapı yuttu desene :)

mafya babası
celal baba mı yoksa?
kudret mi?
1f600.png

6 KADIN YUHHH!
harem kurmuş resmen
1f600.png

TORUN MANYAK ÇIKTI RIZA BABA
6 KADIN 1 ERKEK
1f600.png

aşiret bide
reina ile fenerbahçe

fetö mü atmak istiyor
fenere suçu

Hhahah ifadelere bakın çocuklar emojilere :F :F :F @Harunnn60 @destere @Bully

6kadın bir erkekmi başrolde :) erkek hapı yuttu desene :)
düzelttim yukarısını @destere @Çiğdem-

Hhahah ifadelere bakın çocuklar emojilere :F :F :F @Harunnn60 @destere @Bully
facebooktan aldım tercüme olsun diye

@Çiğdem- ayarladım @destere ye sen tercüme edermisin

@Çiğdem- bir yardım edebilirmisin

@destere sahne sahne ayırdım şimdi bakabilirsin

@destere gelebilirsin

@destere 1. sayfada

Son düzenleme:
@Bully e torpil geçmişsin bizim etiketleri ise gelişi güzel yaymışsın olmamış tabi :)
düzelttim yukarısını @destere @Çiğdem-

facebooktan aldım tercüme olsun diye

@Çiğdem- ayarladım @destere ye sen tercüme edermisin

@Çiğdem- bir yardım edebilirmisin

@destere sahne sahne ayırdım şimdi bakabilirsin

@destere gelebilirsin

@destere 1. sayfada
en sona koymusum bee zaten etiket sırasına hiç dikkat etmemki :A

@pompy sana tercuma etmemi söylüyor tama damını bulmus :F

en sona koymusum bee zaten etiket sırasına hiç dikkat etmemki :A

@pompy sana tercuma etmemi söylüyor tama damını bulmus :F
düzelttim 1.sayfayı @Çiğdem-

@Bully e torpil geçmişsin bizim etiketleri ise gelişi güzel yaymışsın olmamış tabi :)
dün biraz aceleye geldi başakşehir bütün takımlara yıldız verdirtti bunu belediye neden kurmuş anlamış değilim başakşehir küme düşmeden fener şampiyon olamaz yada antalya @Çiğdem- @destere

düzelttim 1.sayfayı @Çiğdem-

dün biraz aceleye geldi başakşehir bütün takımlara yıldız verdirtti bunu belediye neden kurmuş anlamış değilim başakşehir küme düşmeden fener şampiyon olamaz yada antalya @Çiğdem- @destere
bu sene başak olmasada şampiyon olamazdı pis oynuyorlar gelecek seneye ezer geçeriz pompy hiç merak etme :)

bu sene başak olmasada şampiyon olamazdı pis oynuyorlar gelecek seneye ezer geçeriz pompy hiç merak etme :)
o başakşehir olduğu sürece adamlar aynı statta yıldırım çarpıyor 3 istanbul fatih terim stadyumu ben üç yıl veriyorum şampiyon oldular oldular yoksa yeni başakşehir geliyor bodrumspor geliyor yani @destere

Bana en son döndü be, kaç saat bekledim :A @Çiğdem-

Ama şimdi haxball'a kaçıyorum şansına küssün :A
haxball kurumuş reytingde sıfırı çekmek üzereymiş :) o gün @mrt-06 görümceğim bile istifasını vermişti topu taca atmıştı :)
forumda en nefret ettiğim köşelerden biridir beddua etmiştim zamanında umarım bir daha açılmamak üzere reytingsizlikten biter konu :)

ben dünden beri sesleniyorum @Bully
seni dikkate almıyor demekki bundan sonra oylamalarda napıyoruz @Bully nin türbüşon tarzı yarışmacılarına oy vermiyormuşuz demekki :)

Bana en son döndü be, kaç saat bekledim :A @Çiğdem-

Ama şimdi haxball'a kaçıyorum şansına küssün :A
Yeni yeni bakıyorum bildirimlere cnm :A

17:00-23:00 ARASI YOĞUNUM FORUMADA 12 GİBİ GELEBİLDİM birikmiş bildirimler araç çubuna koydum yeni konusmalar basladı bildirimleri yeni tükettim şimdide davul çalıyor birazdanda sahur hazırlığı baslar düşüp bayılmazsam iyi bu ramazan :(

haxball kurumuş reytingde sıfırı çekmek üzereymiş :) o gün @mrt-06 görümceğim bile istifasını vermişti topu taca atmıştı :)
forumda en nefret ettiğim köşelerden biridir beddua etmiştim zamanında umarım bir daha açılmamak üzere reytingsizlikten biter konu :)

seni dikkate almıyor demekki bundan sonra oylamalarda napıyoruz @Bully nin türbüşon tarzı yarışmacılarına oy vermiyormuşuz demekki :)
sokak sanatinin işidir bully yi fazla konuşturdu @destere

17:00-23:00 ARASI YOĞUNUM FORUMADA 12 GİBİ GELEBİLDİM birikmiş bildirimler araç çubuna koydum yeni konusmalar basladı bildirimleri yeni tükettim şimdide davul çalıyor birazdanda sahur hazırlığı baslar düşüp bayılmazsam iyi bu ramazan :(
belki sezon finalini giresunda ramazanın sahurunda olabilir yada halkın polisinin ekibi gelebilir rizeye gelicekler çünkü o mafya müdürlüğü giresundada var

aaa sen demi lovatoya oy verdinmi pompy dur hemen konuya çağırayım seni :)
vericektemde onun derdi emir

belki sezon finalini giresunda ramazanın sahurunda olabilir yada halkın polisinin ekibi gelebilir rizeye gelicekler çünkü o mafya müdürlüğü giresundada var

vericektemde onun derdi emir
emirden bir cacık olmaz zaten dur ben seni oraya etiketleyeyim çatlasın sokak şeysi :)

Valla gayet de güzel oynadık bu gece, haxball efsanesi geri dönüyor :A

Takılıyorum canım :A

Gerçekten işin zor, oruç oruç yemek pişir misafirlerle ilgilen, sonra sahur hazırlığı yap falan, Allah kolaylık versin :(

Biz izin vermeyiz sana bir şey olmasına. :bhr: Forumun enerjisini hep sen yükseltiyorsun, Ramazan'da biz yükselteceğiz inşallah senin enerjini :D

Son düzenleme:
Valla gayet de güzel oynadık bu gece, haxball efsanesi geri dönüyor :A

Takılıyorum canım :A

Gerçekten işin zor, oruç oruç yemek pişir misafirlerle ilgilen, sonra sahur hazırlığı yap falan, Allah kolaylık versin :(

Biz izin vermeyiz sana bir şey olmasına. :bhr: Forumun enerjisini hep sen yükseltiyorsun, Ramazan'da biz yükselteceğiz inşallah senin enerjini :D
@Dosi nin bana ihanetidir bu? ölü konuyu diriltmiş resmen :) dosi bu yapılırmı konu kuruyup gidecekti reytingsizlikten niye yaptın böyle bişey :) kahrol emi isveçli :)