Anlamadım ? olay niye bana patladı şimdi@Dosi nin bana ihanetidir bu? ölü konuyu diriltmiş resmendosi bu yapılırmı konu kuruyup gidecekti reytingsizlikten niye yaptın böyle bişey
kahrol emi isveçli
![]()
Anlamadım ? olay niye bana patladı şimdi@Dosi nin bana ihanetidir bu? ölü konuyu diriltmiş resmendosi bu yapılırmı konu kuruyup gidecekti reytingsizlikten niye yaptın böyle bişey
kahrol emi isveçli
![]()
haxball denen pis bir konu var o konuya katkı sağlamaAnlamadım ? olay niye bana patladı şimdi![]()
renk kattığım söylenildi evethaxball denen pis bir konu var o konuya katkı sağlamareytingsizlikten tamda bitiyordu bu çile, gidip canlandırmışsın pis konuyu
![]()
enerjini takdir etmekle birlikte bu enerjini kötü yerlerde harcaman kınamaya müsait bir durum benim açımdanrenk kattığım söylenildi evetEnerjim yerindeydi bugün haliyle enerji verip dirilttim
![]()
işte enerjimi ona harcayamayacağımenerjini takdir etmekle birlikte bu enerjini kötü yerlerde harcaman kınamaya müsait bir durum benim açımdanyani rahatlıkla kınayabilirim seni
bu arada biz pompy nin senaryosunda ne zaman senaryoyu yorumlayacağız bir türlü nasip olmadı)
ben harcadımda noldu sanki yine bişey anlamadımişte enerjimi ona harcayamayacağım![]()
Hepsine verdim. sen kime verdiysen bende aynisini yaptimben harcadımda noldu sanki yine bişey anlamadım
sen guruplara oy vermeyi unutmayasın özellikle G gurubunda mendes haricindekileri yani benim dörtlüyü işaretliyorsun unutma orda demi lovatoyu sağlama almamız lazımbirde helenayada bir göz at arada bir? kötü kişilerin son oylarıyla kız gümbürtüye gitmesin
![]()
bu güzel haberden sonra artık haxball için seni kınamak içimden gelmiyorHepsine verdim. sen kime verdiysen bende aynisini yaptim![]()
Sen hiç Haxball oynamış mıydın?haxball kurumuş reytingde sıfırı çekmek üzereymişo gün @mrt-06 görümceğim bile istifasını vermişti topu taca atmıştı
forumda en nefret ettiğim köşelerden biridir beddua etmiştim zamanında umarım bir daha açılmamak üzere reytingsizlikten biter konu
seni dikkate almıyor demekki bundan sonra oylamalarda napıyoruz @Bully nin türbüşon tarzı yarışmacılarına oy vermiyormuşuz demekki![]()
sezon finali konusunu anladınmı hem değişik bir fikir buldum 15 temmuzdan sonra sezon finalini bir diziyi erkenden araya sokmak istemem hep 1 ay tatil yapıyor 1,5 ay dinlensin bari eylüle kadar 20 temmuzdan sonra halkın Polisi @mrt-06Sen hiç Haxball oynamış mıydın?![]()
haha teşekkürler cnmValla gayet de güzel oynadık bu gece, haxball efsanesi geri dönüyor
Takılıyorum canım
Gerçekten işin zor, oruç oruç yemek pişir misafirlerle ilgilen, sonra sahur hazırlığı yap falan, Allah kolaylık versin
Biz izin vermeyiz sana bir şey olmasına.Forumun enerjisini hep sen yükseltiyorsun, Ramazan'da biz yükselteceğiz inşallah senin enerjini
![]()
bu bölümü anlamaya çalışın bence @Çiğdem- oruçluyken nasıl anlayacaksın @Çiğdem-haha teşekkürler cnm
kış yoğunluğu bitti ramazan geldi o bitecek fındık toplama gelecek iyiki çalışmıyorum işte falan yine yoğunluk aynı vlla![]()
![]()
![]()
oruclu yemek yapmak eziyet yaa son saatleri yemek dumanları içinde beklemek ama allahtan temmuz apustosta artık ramazan denk gelmiyor eskiden güneşin altında fındık toplarken oruc tutardık nasıl eziyet anlatamam![]()
![]()
![]()
iftardan sonra akşamalmları yayınla bence cnm
perşembeye kadar anlamaya çalış istanbul mafya müdürlüğü var teşkilat kurmuş bir mafya çetesi nediyorsun @Çiğdem-iftardan sonra akşamalmları yayınla bence cnm![]()
İyi gibi konusu bilmemperşembeye kadar anlamaya çalış istanbul mafya müdürlüğü var teşkilat kurmuş bir mafya çetesi nediyorsun @Çiğdem-
gözlemci güldü facebooktan anlatınca o nasıl müdürlük diye @Çiğdem-İyi gibi konusu bilmem![]()
hayır hiç işim olmazSen hiç Haxball oynamış mıydın?![]()
@gözlemci facebook da gülücük atıp kaçacağına gelsin burda oynaşsında bizde görelim neler karıştırıyormuş
sınavı var bitirme projesi varmış eylüldehayır hiç işim olmaz
@gözlemci facebook da gülücük atıp kaçacağına gelsin burda oynaşsında bizde görelim neler karıştırıyormuş![]()
facebook a girmeye zaman bulan burayada girersınavı var bitirme projesi varmış eylülde