Halkın Polisi 232.Bölüm

@Dosi nin bana ihanetidir bu? ölü konuyu diriltmiş resmen :) dosi bu yapılırmı konu kuruyup gidecekti reytingsizlikten niye yaptın böyle bişey :) kahrol emi isveçli :)
Anlamadım ? olay niye bana patladı şimdi :)

renk kattığım söylenildi evet :) Enerjim yerindeydi bugün haliyle enerji verip dirilttim :A
enerjini takdir etmekle birlikte bu enerjini kötü yerlerde harcaman kınamaya müsait bir durum benim açımdan :) yani rahatlıkla kınayabilirim seni :)
bu arada biz pompy nin senaryosunda ne zaman senaryoyu yorumlayacağız bir türlü nasip olmadı :))

enerjini takdir etmekle birlikte bu enerjini kötü yerlerde harcaman kınamaya müsait bir durum benim açımdan :) yani rahatlıkla kınayabilirim seni :)
bu arada biz pompy nin senaryosunda ne zaman senaryoyu yorumlayacağız bir türlü nasip olmadı :))
işte enerjimi ona harcayamayacağım :A

işte enerjimi ona harcayamayacağım :A
ben harcadımda noldu sanki yine bişey anlamadım :)

sen guruplara oy vermeyi unutmayasın özellikle G gurubunda mendes haricindekileri yani benim dörtlüyü işaretliyorsun unutma orda demi lovatoyu sağlama almamız lazım :) birde helenayada bir göz at arada bir? kötü kişilerin son oylarıyla kız gümbürtüye gitmesin :)

ben harcadımda noldu sanki yine bişey anlamadım :)

sen guruplara oy vermeyi unutmayasın özellikle G gurubunda mendes haricindekileri yani benim dörtlüyü işaretliyorsun unutma orda demi lovatoyu sağlama almamız lazım :) birde helenayada bir göz at arada bir? kötü kişilerin son oylarıyla kız gümbürtüye gitmesin :)
Hepsine verdim. sen kime verdiysen bende aynisini yaptim :)

haxball kurumuş reytingde sıfırı çekmek üzereymiş :) o gün @mrt-06 görümceğim bile istifasını vermişti topu taca atmıştı :)
forumda en nefret ettiğim köşelerden biridir beddua etmiştim zamanında umarım bir daha açılmamak üzere reytingsizlikten biter konu :)

seni dikkate almıyor demekki bundan sonra oylamalarda napıyoruz @Bully nin türbüşon tarzı yarışmacılarına oy vermiyormuşuz demekki :)
Sen hiç Haxball oynamış mıydın? (b)

Sen hiç Haxball oynamış mıydın? (b)
sezon finali konusunu anladınmı hem değişik bir fikir buldum 15 temmuzdan sonra sezon finalini bir diziyi erkenden araya sokmak istemem hep 1 ay tatil yapıyor 1,5 ay dinlensin bari eylüle kadar 20 temmuzdan sonra halkın Polisi @mrt-06

Valla gayet de güzel oynadık bu gece, haxball efsanesi geri dönüyor :A

Takılıyorum canım :A

Gerçekten işin zor, oruç oruç yemek pişir misafirlerle ilgilen, sonra sahur hazırlığı yap falan, Allah kolaylık versin :(

Biz izin vermeyiz sana bir şey olmasına. :bhr: Forumun enerjisini hep sen yükseltiyorsun, Ramazan'da biz yükselteceğiz inşallah senin enerjini :D
haha teşekkürler cnm :bhr::bhr::bhr:

kış yoğunluğu bitti ramazan geldi o bitecek fındık toplama gelecek iyiki çalışmıyorum işte falan yine yoğunluk aynı vlla :F :F :F

oruclu yemek yapmak eziyet yaa son saatleri yemek dumanları içinde beklemek ama allahtan temmuz apustosta artık ramazan denk gelmiyor eskiden güneşin altında fındık toplarken oruc tutardık nasıl eziyet anlatamam :A :A :A

haha teşekkürler cnm :bhr::bhr::bhr:

kış yoğunluğu bitti ramazan geldi o bitecek fındık toplama gelecek iyiki çalışmıyorum işte falan yine yoğunluk aynı vlla :F :F :F

oruclu yemek yapmak eziyet yaa son saatleri yemek dumanları içinde beklemek ama allahtan temmuz apustosta artık ramazan denk gelmiyor eskiden güneşin altında fındık toplarken oruc tutardık nasıl eziyet anlatamam :A :A :A
bu bölümü anlamaya çalışın bence @Çiğdem- oruçluyken nasıl anlayacaksın @Çiğdem-